Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je mrak evrope
@FinciSejdic Mrak cjelokupne svjetske civilizacije.
@FinciSejdic Znaci Srbija ide na CRNU listu 21 vijeka!Ovo je gore od 90-tih i kasapina Milosevica!Danas oni momci na klupi sto sjede a policija ih pendreci!!!Svoje gradjane!!!Dno dnaa!Neko mora dati ostavku!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nije prosao ko ga nije iznabijao
ovo je za black live matters
Od 1903 godine i jacanja srpske drzave na Balkanu oni ratuju za granice Velike Srbije i da se nasilno prosire a do sada su izgubili Jugoslaviju, Srpsku Krajinu, Kosovo, Crnu Goru i uz to su izugbili masu ljudi u svim tim ratovima. Srbi se nece smiriti jer misle da je ovo 1909 godina kada su ih Francuska i Engleska gurale u ratove protiv Osmanlija i Islama. Misle da vode sveti rat, to je mitomansko pleme.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaci nije leglo 100 evrica cccc
To neki dan i u Berlinu, Stuttgartu a vidjalo se to i po Francuskoj na njihovim prosvjedama, vidjet ćemo šta će 01.08 u Berlinu da bude
Trebalo je josssssss i josssssss govno jedno huligansko
Hoće li ovi dobit ordenje kao oni koji su tukli po RH, BiH i Kosovu?
On bije svoj narod ,on laze svoj narod,on krade od svog naroda....šta drugi da očekuju
Svaka čast demonstrantima na hrabrosti! Mi trebamo da se pokrijemo ušima...
Ovo su bbboys-i iz Zagreba došli u ispomoč Vučiću
https://www.youtube.com/watch?v=PTXOffBV2V4
A cekaj, stalno nesto kukamo kako policija na radi svoj posao, kako su blagi prema huliganima, kako je "u ono doba" batinjala sve redom i drzala red... I sad kada policija reaguje i batina sve redom i vraca red, sad je kao "ŠTAAAAA?". Pa sta hoces, da te maze i paze, da te mole da se maknes i da odes??
Samo udri,demonstracije protiv policijskog sata uz cetnicke pjesme i kosovo je srbija.Bravo srbi
I boga ti,šta Dodik na ovo?
panduri...
Gledam kako ga 10ica sutaju. Bil se umjeso nebil. Haj sto necu. Uletim i ja, ubismo hljeb u njemu
Naucili na nejač
imami u bosni istog malog baju, i on razbija prosvjede