Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde muskaraco nalizi se pi*ke svoje zene i smakni sa ekrana spodobo fasisticka. Em si nacionalista em te bog kaznio pa da ne pripadas nit zenskom nit muskom rodu.
@Zam tacno receno
Garant ima vecu cunu od vucica
Tacno nas je Hitler sve trebao pobiti. Pa nikad vecih diktatora od Vucica i Dodika nije bilo
Hahaaaaa, a što se sve vjesti ne prenose na državnoj tv, nego samo one koje pogoduju režimu! Njoj je samo pi... na pameti😂😂😂😂
jest gadna ko Putin
@NekoPametan grdna
ahahahah .. kako da ne postoji .. sjecam se nedavno kad je Vlast ili rezim skocio na kurir, i blokada racuna ...tamo vamo.. i odjednom kurirko mjenja pjesmu i sve najljepse o Vodji Alexu,, o onome sto naredi rezim igd.. vidis matricu istu.. ko ne pise i radi kako rezim naredi .. odmah ga sataniziraju ..
Opasan je ovaj Brnabić
Šta ovaj braco laprda !?
Fuj kakva si pa ste te ne podbaci majka jadna ona pa ni ona te ne voli igrom slucaja to znam
Nedo bog da imas kit.pa ti bi jebavala sve redom prvi bi dodo bio na listi
Kod nas Cesir slobodu medija propagira rukama i sakama.
Jarane idi daj ga onoj svojoj doktorici a mozda ti i dodo dodze na jedno deranje
sloboda medija nije dozvola da se kritikuje predsjednik, nego da su mediji nezavisni, a ne pod kontrolom vladajuće elite
😁
Ova je veće muško od našeg zabrinutog niskog predstavnika 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂