Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca im napravila pokolj nad djecom. Ljudi, barem onaj normalni dio Srbije izasao a ova se sprda. Narod za izucavanje majke mi. Cast izuzecima.
Vala bas sto kazes pokolj bukvalno. Umjesto da suti i da se poklopi oni se zezaju. Razumijem da ih je povela opozicija ali mora neko. Da je neki drugi povod razumio bih ali ovako ne.
Jao, kako su duhoviti. Jao, jao... Sada ce da odgovore stotinama autobusa sa sendvicarima iz unutrasnjosti. Turska petovjekovna vlast i sankcije Zapada blagoslov su u odnosu na vladavinu Shizoja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dolazi im Dodik uskoro!!!
I tako ode onaj izdajnik Konakovic tamo i hoce da idemo u srpski svet kod ovih bolesnika
Ovaj desno isti šemso
Svi oni poginuli i prognani su bili vrijedni da ih se korarisimo za sva vremena pa makar bila i Daytonska Bosna. U 2 masovne pucnjave im je ubijeno 17 građana od kojih veliki broj djece a njoj nesta ko smiješno. Daleko im lijepa kuća.
Ne treba vama nikav neprijatelj vi ce te sami sebe sredit a dodo vam pomaze ne brinite , isto to vazi i za bosnjake i hrvate
Politicari, tuđu muku i gubitak koriste za vlastite interese, jadno.
Haha koja propaganda jbt jel i Dodikovo pljuvanje Đokovica montaža ko i protesti
Mi imamo groznu vlast u Bosni, ali ovi u Srbiji sto imaju, ovi su njihovi bukvalno ludi. Pa nama nasa vlast ovako nesto da uradi i da nas ismijava, ne bi ih bilo sutra.
izvini gdje zivis ti? Bosna ima bolju vlast?? grohotom se smijem
Ako vam je za utehu da kao imate bolju vlast neka tesi se ali nije tako. Sto hiljada ljudi je izaslo na ulice BG-a, je li malo ?! Plus NS, Nis i ostali gradovi za sebe...Sta cekate vi u BiH, da vas jebu kao nas, da se puca po skolama, sta cekate pitam ?
I ćudimo se što smo imali rat, a i što ode sve pm
Sramota naroda! Hajde ovaj paun vucic koji je mentalno i dusevno vazdan bio oduzet, al kad je zemsko ovako sepuri, i to navodno olicenje moderne „lezbe“, e onda je sve otislo u p.m.
Kakve nakaze
Jednostavno odvratno i bez komentara..
ovo je fakat CIRKUS, omaložavajuće i ponižavajuće, dostojanstvo 0.!
Odgovor na fotošopiranu sliku sa protesta i navodno preko 50.000 ljudi.
na originalnoj slici, nekom tukne kosa ili pak on prirodno tukne...
Sramota, šprdate se s djecom što su izginula! Fuj gadite mi se!
Koji smradovi, sli bliži im se kraj. Beograd kad se digne to ne prestaje.