Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi stvarno nisu normalni, je li nas mogao gori sljam zadesiti?
Ovaj dečkonja ne izlazi Vučiću iz pkašu. Nemam ništa protiv LGBT ali ova je poremećena osoba. Ona nije dalabu ona je dalabu na kvadrat
Optereceni ste Srbima i Srbijom ocito. Boli vas uspeh nase zemlje i to sto ste nam ostali iza ledja.
Hrvatima sve smeta i oni bi da se mešaju za Srbiju.
Hrvatima sve smeta i oni bi da se mešaju za Srbiju.
Cuj hrvatska zavidna. ,, O zivote,, jos vas nije stid, srbi su bas glup narod.
pa i u hrvstskoj u stolici sjedi bosanac milanovic i to cisti iz livna koje je u bosni a ne u hercegovini.
Ma decko ajde 'oladi!!! Dovoljno je grozno i odvratno kada objavite sliku ove spodobe, ali ipak hvala Vam sto ne objaviste video. Jer kada je i vidis i cujes deset dana ne mozes zaspati. Ovako samo jedan.
O "cale" je ziv!!! Dugo ga nije bilo u medijima da izjavi nesto glupo.
Monty Pyton je mala maca za vucica i ostatak ekipe
Ide smjena, ne bi nju gospodar Srbije ni stavio na to mjesto da mu njena seksualna orijentacija nije izgledala kao dobar EPP prema zapadu. Intelektualni kapacitet mrkve, pardon šargarepe.
Bolje da sjedi na srpskoj stolici nego na tudjem balvanu .
Lezbejka Ana Brnabić radi za KGB,odnosno KGB-e Lezbejka.KGB-e je povremeno ubacuje da se kreće po tim Evropskim pedersko-lezbejskim ustanovama i barovima i da prikuplja informacije za njih kada god se sastaje sa tim tzv. evropskim liderima pederašima...Nakon svakog tog sastanka dužna je da se javi Ruskoj ili Beloruskoj ambasadi u Beogradu i podnese izveštaj!!!
Lik potpuno liči na Glavić, a preziva se Grlić, nešto tu nije u redu.
Jel momče ženjeno zna li se