Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, i ja bih najviše volio da se napravi tunel. Naš tunel, na našem teritoriju, tako bi ujedno prestali razlozi za bilo kakve daljnje polemike. Hrvatska kao i do sada -ima svoje more, a Bosna kao i do sada ima pravo na neškodnjiv prolaz. Svima dobro.
Ni u ovom slučaju ne vidim problem. Tunel,most ili nešto treće, svejedno je. Samo da se poveže.
daj sizife budi zeru ozbiljan....otkud hrvatskoj 5 milijardi za tunel :)))))
Mene si našao pitati?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja predlazem teleportaciju, cim je izmisle!
NEUM NIKADA NIJE BIO U SREDNJOVJEKOVNOJ BOSNI,MALO BOLJE PROUCITE POVJEST.
Fuj, ko je prdno ovdje, smrdi u.p.m.
A da je ti proučiš? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Medieval_Bosnian_State_Expansion-en.svg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odlično... ...jer sa MOSTOM bi Bosna i Hercegovina imala JAKO ograničen IZLAZ na more. To je bilo iza kulisa gradnje MOSTA.
BIH ima vec ogranicen izlaz na more. Ono je prije jezero nego li more. Sa Neuma kad gledas na prema pucini, vidis ostrvo, a to je HR.
@Mickey ...Ne bi mogao nikakav ozbiljan brod ući u Neum. Planirana je izgradnja Neumske luke. http://gobih.ba/vijest/13/pomorsko-drustvo-bih-zagovara-izgradnju-luke-u-neumu#ad-image-0 Kad tad.
Vi Bosnjaci se se bezz sekirate oko nekog zaljevcica a hadisi govore da ce Vatikan biti Muslimanski...crne zastave na krovovima bivsih crkava u Vatikanu.
MORATE VI BOSNJACI MALO BOLJE POZNAVATI SVOJ UZI I SIRI ZAVICAJ,PA DAKLE ZNATI DA BOSNA NEMA MORA,VEC DA SE OVO MORE NALAZI U HERCEGOVINI.
Ti bi, trolu mali, trebao znati da je Hercegovina dio Bosne, baš kao i Krajina, Posavina, Podrinje, Semberija, Tropolje, itd. Da budem precizniji, Hum (Hercegovina) je kroz historiju/povijest uvijek bila snažan integrativni faktor u Bosni, načešće više bosanska nego što je to Srednja Bosna. Za razliku od Slavonije, Istre i Dalmacije koje su povijesno razdvojene teritorije. Eto toliko o lijepom zavičaju nas Bosanaca, bilo iz Hercegovine ili iz drugih krajeva lijepe nam Bosne. Možda najveća enigma ove dobre zemlje je kako trpi a da ne proguta budale kao što si ti sine.
Ponovo podijeliti Jadrensku obalu,ispraviti greske komunista,Bosni obale do Zadra.
Ahahahahahahahaha, malo je to. Barem do Karlobaga... Samo kao turisti!
nećemo ni podmorski tunel, da ga zakačim dok budem plivao.. :D
Pa, uzevši u obzir dubinu mora kod Neuma, i mogao bi.
NEMAM ANTE NISTA PROTIV TEBE NI KAKO KAZES TVOJE DOMOVINE,PA ONDA IZVILI PRONIJETI NJENU ZASTAVU KROZ PROSTORE BIH GDJE ZIVE SRBI I HRVATI.DA SE RAZUMIJEMO,JA BIH VOLIO DA JE TO MOGUCE.
Nemate drzavi isplatit djeciji doplatak, a hocete podmorski tunel ????? Sram vas bilo.
Kakav crni podmorski tunel, 5 kilometara autoputa pravimo po godinu dana :D
HRVAT JE HRVAT MA GJE BIO.
Čak i na intervju za Zeleni karton?
" Podmorski tunel"????? Ima li i Nadmorski tunel??
...ima...more u bazenu na mostu, a pod morem tunel :)
taman malo obnovim znanje jezika kad ono "ladan tus". Neizljeciv slucaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Taj projekat je skuplji od Mosta ,parola sto skuplje to bolje...!!