Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zapadni nalkan ulazi u EU nakon Turske
Makron je jasno stavio do znanja da ne zeli zapadni Balkan pod EU kisobranom a to znaci da se prepusta Rusima i Kinezima koji se vec uveliko zalazu da ga pripoje euroazijskom bloku. To je sa dugorocne strane mozda i bolje jer ce Rusi i Kinezi ulagati konkretno u nove fabrike cime ce se otvarati nova radna mjesta pa ce mladja raja ostajati za razliku od Evrope koja nam uslovljavlja skupe kredite kojima pokrivamo vec postojece a ne ulazmo ih u nova radna mjesta.
Nece Zapadni Balkan nikuda. A i bolje vam je da niste tupani.
Tako je, mačko, dosta je bilo gluhih telefona. Svi nešto laprdaju, zaključuju, izražavaju zabrinutost, a niko da kaže otvoreno da je dosta šuplje.