Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Popay. Ko je \"klao\"? Ubice kriminalci,bolesni ljudi! Npr, onaj Bosnja sto je ubio svoju zenu u Americi, ne znaci da su svi ubice! U raspadu su se mracne radnje radile! U Bihacu je peti korpus izgubio oko 1300 ljudi a ubio \"Abdiceve\" Bosnjane okop 1700 ljudi. A granate im prodavala mafija iz Srbije u talu sa lokalnom mafijom iz Bosne. Nema \"cistog\" rata a pogotovo gradjanskog \"bratoubilackog\". Ovo ti je odvajanje na Dobre i Lose! Tvoja logika od 95 posto Srba krivih je bukvalno sah-mat pozicija. Znaci da ti preferiras Bosnjanina muslimana pa makar bio kriminalac gnjida? Ja gledam realnije stvari.
hej badja istina boli jel de ja da sam srbin ja bi se stidio buduci 100 godina da se javim ili reci da sam srbin 95 posto vas je psihicki bolesno,vidi samo shta su klali bebe od 6 mjeseci i babe od 110 godina to su vashi junaci i heroji a da dragi bog da da ste svi taki junaci i heroji vi ne znate ni shta je sram ni shta je stid pa zato ne mogu ti reci sram te bijo shto se uopshte javljash.......
Bravo tadicu ;dobro i prava stvar jednog predsednika da raspolaze tacnom cifrom koliko ja dosada izdajnicka elitna grupa snjim na celu izdala svoje brace i najuze familije banditima takozvanom sudu pravde u hagu.Ponovo ces biti izabran za predsednika jer si najbolji, ONI to uopste neznaju niti mogu vjerovati da si ih vec toliko malo isporucio,to je stvarno posve zanemarujuci #-broj;potrudi se da to barem usetrosrucis ,kako bih mogao dobiti NOBELOVU nagradu i orden zlatnog ljiljana ;RAHMET DUSI!!!!!!!!
Popaje ti si luud,Oliva te trazi svud,Oliva te trazi a ti si na plazi.Popaje ti si LUD! Vas su klempali vasi Bosanci pravoslavci. Verovatno iz razloga,jer ne zele pod polumijesec i zvezdu. Da niste rusili spomenik Ive Andrica bosanskog Nobelovca. Unistavali ste vasu Bosnu,koju ja kao srbijanac postujem,vasim \"serijetskim\" ne bulozama. Te ne buloze se I danas dogadjaju. Fahreta-Brena je kriva za rat? Prava budalastina \"Hekmekstvo\" ludost.
ne 44 vi bi trebali 440.000 hvatati one koji su naredili i one koji su izrshili a na zhalost ih ima ih vishe nego i ova druga brojka