Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto jest jest.. ostavljanje peskira preko noci je seljacki u najmanju ruku... ako hoces mjesto , dodji ranije niko ti ne brani!
@BuggsBunny ja sam tuđe peškire i dušeke koristio kad sam privodio koke po moru... eh mladosti moja...
@shemsudin ....ili gajbi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kinezi već počeli da proizvode vatrostalne peškire sa izvezenim natpisom "Zauzeto, Hrvat!"
Tako je nema "rezervacija"
Tako i treba
Seljakluk, svi bi da se malo osole o O
kad će početi borba protiv toples dama?
misliš borba za toples dame...
Ti bi da zapališ i toples dame???
Ja bih radije rizikovala Antaliju nego ovako .....kosnica.
Jablanicko je majka poceras gajbu pivice rostilj zapalis, lagano bacas plovak, okupas se... kakva mi bogatstva imamo da nismo ni svjesni, a jok treba se pohvaliti da si bio u Makarskoj u kojoj ce pcoeti i zrak naplacivati...
@Klixan Dasta, ma nema vece ljepote spustit se na Neretvu, Bunu, jezero bacit rostilj sa rajom, uzivati na svome... uvijek lizemo guzice susjedima bespotrebno, trebamo vise ulagati u nase ljepote i privlacit turiste i zajednickim snagama punit kase za dobrobit svih nas... ak si vidio u ZItomislicu kraj Neretve napravio lik za kampere fino sredio kafic, lezaljke, kajak bas sam i u Blagaju bio neki dan fino se i tamo puni lova...
@Klixan - što ste i vas dvojica. Pa crna boja sa mora nije ista kao ova naša sa Bosanskih rijeka i jezera!
Ukratko rečeno borba protiv bošnjakistanaca na hrvatskim plažama.
Navikao rokalj ograđivati i međe udarati...radi međa se braća ubijaju, međe su svakodnevnica BiH i dio politički dirigiranog mentaliteta. Svi se nešto zatvaraju u svoje torove, udaraju međe i ograde. A misliš: stavi peškir i bujrum neka ti ga neko dirne - sijevnut će čakija, no to tamo ne funkcionira tako... Brukaju nas, brukaju BiH, prave od nas bananu, a mi ko mi jebemo mater pederima i svima onim koji drže neki red. Jebo ih red mi smo taki jednostavni, ali đaba to je Europa...
A te rezervacija peskirima je izum Nijemaca. Vidis mi na Balkanu preuzimamo samo fine obicaje. Nece valjda i njem. peskiri nestati jer bi to izazvalo diplomatsku krizu izmedju dvije prijateljske zemlje.
Plaze u Hrvatskoj nisu privatne. SVI imaju pravo doci na bilo koju plazu i tu se kupati i suncati.Ima onih kojima to smeta. Obicno su to oni koji imaju novce pa zele kupiti dio plaze samo za sebe, a sirotinji bi ostavili samo kamen. E pa ne moze. Ko ne voli dijeliti plazu sa sirotinjom, onda neka ide negdje drugo. Zato ce biti sire nama koji nemamo nista protiv ljudi koji umjesto na udobnim lezaljkama ljetuju na rucnicima.
Ostavljanje peskira preko noci nije OK, ali se plasim da ce doci do zloupotrebe da neces smjeti otici ni na kafu da ti ne pokupe stvari. Generalno, osim lijepog mora, usluga, omjer cijena i kvalitet ponude su upitni na Hrvatskom primorju, a posebno u Dalmaciji gdje je usluga katastrofalna, a skupa.
ja mislio serđade,halalte
More je svakako precijenjen doživljaj, zaostavština iz bivše države. Sve što smo naučili od odmora, hajmo na more. Ko ne ode, papak. Vrućina, gužva, skupo, uglavnom neljubazni domaćini i to je vrhunski odmor i uživanje. I onda još neki idioti ostavljaju peškire.
Zato ja ljetujem na Kopakabani ( Copacabana) tu ima mjesta uvijek. ;)
hahahhahaha cuj ostavljaju preko noci peskire da imaju za sutra mjesto ahahahahahaha to jos nisam cuo..odma svima popisati se na peskire i dobro neka im onda sledeci dan kad sunce ugrije peskir pusti miris pisace..