Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K P dom sad dom je tvoj. Na reveru redni broj. Ne pustaj iz ruku sapun. Dzaba sto si tajkun
ooo a kad dodju BH autoceste na red....bice tu vise od mjeseca...
Ovo hrvatski trhulj zaglavio, i kod njega velika glavurda bila pa nije uspio da se skloni. A jrivi kalmetu ministra. A kod nas samo ima da je trhulj obje funkcije obavljao. Strucan covjek 20 godina na rukovodecim pozicijama, a pocesljat se nezna. No gradit zna samo kada i kod nas postena inspekcija postane pa zaviri gdje su milioni kamionimi ostalo se vrtili ima da nam svima muka bude. Sta se potrosilo u necije guuice
Ma dobar je ovaj samo pet miliona,ima onaj vic o Dodiku i Berluskoniju : Dosao Dodik kod Berluskonija i divi se njegovom bogatstvu,pa upita Berluskonija od kud mu toliko,a Berluskoni uze kartu Italije i kaze:"Vidis kolika je Italija,sa svake strane uzmes par metara autoputa,i eto." Nakon izvjesnog vremena,dode Berluskoni kod Dodika. Berluskoni je bio zacuden tolikim bogatsvom,pa upita odakle njemu toliko. Dodik ga povede na terasu i rece: "Vidis li ovu livadu? E tu je trebao biti autoput..."
Ovo mi "baca" i na kriminal u projektu "Most na rijeci Savi kod Svilaja", znate ono famozno kašnjenje od 1 (jednog) dana, uvođenja izvođača radova Strabag u posao, te odštetni zahtjev Strabag-a od 5 miliona KM!?