Aerodrom "Nikola Tesla"
0
Biljana Plavšić doputovala u Beograd
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskazala kajanje, treba da posjeti neke clanove poginulih \"zrtava\" pa neka njima kaze da joj je zao sta je radila...zivot nikad nije fer, u zatvoru jer zivjela kao gospoda, i sad opet ce to nastaviti U Beogradu, a zna se sta je radila...bar se nadam da ce je na onom svijetu ako ne na ovom dostice je prava kazna...
DOBRO DOŠLA SESTRO SRPKINJO. NISI NI TREBALA OTIĆI U HAG NI BITI OSUĐENA. HR I BIH POLITIČARI ŽIVE UZ SVE PRIVILEGIJE , A MRTVI UZ SVE POČASTI SAHRANJENI, A IZ RS I SRBIJE KO MIŠEVI. SRBIJA DO TOKIJA
@RS Nebesa su vasa, kazes. Zelim vam onda da tamo sto prije odete da budete svoji na svome.
Biljana Plavsic je jos uvjek osudjeni ratni zlocinac slobodna uslovno. jos pune cetri godine. tako da ce vjerojatno umrijeti kao 100% zlocinac. promjene klime za tako staru zenu nisu preporucljive, crknut ce uskoro. Boze presudi!
pisnel, odma je tuziti pa ce nazad u prdekanu
Ma da. Sad ćemo nestati sa ove strane Drine kad imamo po prvi put u istoriji RS a nismo nestali za 500 god. turske okupacija a ausrougarski i NDH teroro da ne spominje. Ustaše i Nacisti nas nisu mogle istjerati sa naših ognjišta a kako će mali sarajevski klošarčići novonazvani Bošnjaci. Živjeće ovaj narod i poslije Paša jer i bog je Srbin nebesa su naša
Svi ce mo umrijeti, neko prije neko kasnije, i odgovarati pred bogom za sva dijela, to su osnovne stvari \"u svakoj religiji\", a ona ima sepet od hiljade tona grijeha na ledzima koje ce podijeliti sa bracom srbima, jer oni su sveti narod, njima religija odobrava i ono naj gore !
zasto se bunite turci? pa vas dosad niko nije ni osudjen. Ah da, vi ste bili zrtve u proslom ratu, vi niste pocinili nikakve zlocine. Najbolje je to objasnila ona nena iz Srebrenice : nije Naser kriv. NeMere bit on kriv jer je zlocine pocinio iz samoodbrane. Nasa je sreca da smo vas sprijecili u samom pocetku vase namjere da ponovite 1941 kada ste kao \"hrvatsko cvijece\" rame uz rame s hrvatskim fasistima pocinili genocid nad Srbima. Sijekovac je najbolji dokaz sta nam se spremalo i kako je sve pocelo. A sto se nataliteta tice, dobro da smo kao nacija uopste i opstali, kolike smo zrtve kao narod podnijeli kako u doba turske okupacije tako i u prvom i drugom svjetskom ratu.
Divi ovo hehe http://www.youtube.com/watch?v=dQRGHAdQjR0 kako boliii
@RS, Pošalji joj buket kit a, možda ih se uželila, a bolje onog sarajevskog švalera. Znaš ona voli č u n u.
ovo je zalosno
@RS Bulaznis levatu. Omladina vam lagano ide u sveti srpski grad Beograd(pa nece valjda u Teheran?) da studira gdje se i zapošljava i nastavja zivot. I tako lagano \"odliv mozgova\" (ako vi uopce imate to) i smrt starkelja ce dovesti do vase marginalizacije :) Ah, nije li zivot divan :)
najnezdravija okolina za zivjeti BALKAN
Jel se može znat kućna adresa, da joj odem u posjetu.
RS je nastala genocidom. To oni znaju i boje se toga, poricu. Polako. kako doslo tako i otislo ;) A otici ce i Sandzak, pa i Vojvodjani su skontali sta im je bolje. Samo se ukopavate haha.