Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idioti, ovo nije izjavio Vučić već dotični gospodin iz SAD! Šta se pravimo ludi kao znamo svi koja zemlja igra ključnu ulogu u regiji.
Njegova Preosvestenost i Svetost Aleksandar "Cudotvorac" Vucic "Nepogresivi" je primio americku vostanu figuru koji mu je prenio srdacne pozdrave i naloge od Djavola koji vec nekih stotinjak godina zivi na jednoj adresi u Vasingtonu. Interesantno je napomenuti da su se za vrijeme posjete ovog demona uznemirile sve zivotinje u beogradskom zooloskom vrtu. Ljudi to ne osjete, ali zivotinje plasi blizina necistih sila i mogu da naslute nesrecu.
@vinkomir4 I ja tebi nekad dam plus pa ne razglasim to na sva zvona. Osim toga, ja moram da ti pogledam kroz prste i zaboravim na sve podmukle, sovinisticke, ustaske komentare kakve inace pises i da ti dam plusic kad zasluzis. Ti ces mnogo lakse da prezivis ovaj jedan plus koji si mi dao.
I ovaj Biden će sjahati sa Obamom i Obaminom trulom politikom koja je prouzročila arapsko proljeće, sirijsku krizu, krizu sa izbjeglicama i masovno raseljavanje bliskog istoka prema Europi.
Bajden: - Srbija oslonac sigurnosti na Balkanu - Izvinjenje i sacusce porodicama srpskih zrtava za vrijeme bombardovanja. - Pristina mora postovati dogovoreno u Briselu (zajednica srpskih opstina) ili gubi podrsku Amerike. Vrijeme se ne moze vratiti unazad, ali istina o desavanjima 90-tih polako izlazi na povrsinu.
eto vidiš ... otkad ja pričam da ameri u stvari navijaju za srbe ... a kolinda i ostali im plaćenici samo drže ostatak balkana u neznanju i zabludi
Ne navijaju oni za Srbe, nego znaju da bez Srba kao najvećeg naroda na ovim prostorima nema mira i dogovora. Pragmatični su,...
Izvorni pokretač rata i svih zala na ovim prostorima od 90-ih pa na ovamo da bude "lider u regiji"???? Najkraće, degutantno!
Dva četnika koji obdžavaju: - dejtonski genocidni ustav - genocidni manji četnitet - sve akcije i angažovanja za rastakanje i razvrgavanje Bosne i Hercegovine
Овако је и Зимерман обилазио Слобу па смо видјели како је све завршило... Само се надати да ће овај пут бити све другачије...
Srbija jest ključna u regiji, ali samo po tome što mora paziti da iz nje i od nje ne krenu opet sranja pa da mora opet dobiti po tamburi. Zato je Srbija lider. Lider u stvaranju sranja drugima kad dođe do točke da svoja više ne može pojesti.
Ovo je izjava za javnost a iza vrata mu je jebao mater i rekao šta da radi ovaj Srpski "Branković" 21 st.
Od ove posjete koristi će imati Srbija i Kosovo... Ko će šta morati da potpiše i ustupi tek ćemo vidjeti...
Izbomabrdirali ih i gledaj Vucici kako se "smeska". Gdje je to famozno junasto nestalo? Ili je to samo kad je klati stare i nemocne.
JOŠ JEDNA OPASNOST IZ BEOGRADA: Prije nekoliko dana, na granici sa Makedonijom, Vučićevi saučesnici su planirali dovesti austrijsku policiju da čuva leđa Srbiji dok nastavlja sa izazivanjem problema u Bosni, Hrvatskoj, Kosovu, ali i šire. Tako je Tariguzija (Srbija) postupala i devedesetih, dovodeći međunarodne snage u Hrvatsku.
On zna... zna on...
Kosovo Republik !!!
OPASNOST: Ideja bolje Evrope ni približno nije sprovodiva u praksi bez oslobođenja kontinenta od postojanja Tariguzije (Srbije).