Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga sad zatvorit pa ga guzit dok mu supak ne bude velicine tunela, *** ga otac bolesni
marijuana ti si pametan čovjek, pročitaj malo tekst pun je nelogičnosti.
Da, puno je nelogicnosti, jos uvijek je ziv?
šerijatski vjenčan?! btw. pripadnik navijačke skupine bh. prvoligaša Krajina, pa vi to sa Klixa ozbiljno?????
nasmijaše nas po običaju :D
nadji drugi forum, neki u hercegovini za takve rasprave....
Dajgle mu face pederske, BITI ce njemu Robovanje u remetincu...kad mu bude mjerenje glave u škripu(robica a ne sejtan)
njega cibnuti u odjel za gay zatvorenike. pa da mu se malo provozaju šupkom. smrad jedan. isto ko četnik
Je li Elmir ili Elvir ? Zamolio bih autora clanka da se odluci i ispravi greske u tekstu. "Elmir Dž. je u junu ove godine stupio u kontakt sa 37-godišnjom Zadrankom i ponudio joj posao u fabrici za preradu voća u Italiji. Ne sluteći da je riječ o prevari, Zadranka se sastali s njim u Rijeci odakle su otišli u Silandrese u Južnom Tirolu." Ljudska glupost je nevjerovatna. Potpuni stranac je kontaktirao na facebooku i ponudio joj posao u Italiji, a njoj to nista nije bilo sumnjivo ?! ccc
Navijačka grupa "Ljuti Krajišnici" nije grupa FK Krajine, koja usput nije prvoligaš! Navijačka grupa podržava reprezentaciju, ne stoje iza niti jednog kluba u Bosni i Hercegovini. Novinari, osvjestite se!
Kad ti Bosanac obeca posao,belaj!
Sumnjiva priča. Žena 3 mjeseca prelazeći 4 granice nije uspjela niti jednom policajcu poslati poziv u pomoć ???
dobro je ona zivu glavu izvukla
sabah sa šejtanom
Cim je on u serijatskom braku, jasno je na kojem je intelektualnom stepenu razvoja, kao i oni u naprednim serijatskim zemljama koji zene tretiraju kao kamile. Dzaba ti koristenje Interneta i FB-a, kad si u glavi jos uvijek u Srednjem vijeku.
jest u qurtzu. oženio se onom hrvaticom manekenkom. ko da bi ona htjela da se poserijati
eki to.
ona glupača koja se usudila tako krenuti u nepoznato i ne zaslužuje bolje....drage pare....
to slican slucaj sa onom manekenkom umislila.cuj navijacka grupa ljuti kraisnici nisu navijaci krajine vec bih reprezentacije informisite se,sve laz do lazi
Nigdje logike niti veze s vezom...
Kako je tek tako uspio da je vrati preko granice? I danas sam o ovom citao u oslobodjenju, tamo pise da ga ona nije odmah prijavila nego nakon par mjeseci, nakon sto je trazio pare koje je navodno potrosio na nju.
poslodavac godine!!!
Itek ga prijavila kad joj trazio pare da vrati koje joj je dao sumljivo do neba cuj prelazili granice a ona kindapovana da nije zalosno bilo bi smijesno nije mogla cariniku rec daj kindapovana makar kad se vracala iz Italije za BIH ako nije vec znala sta ce je snaci kad dodje u Italiju.Kidaper trazi pare od kindapovane osobe koju je pustio to nema ni u vicema.