Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo čvrsto i među rogove
Ma nece ba ni oni svasta
Dakle idu na privatni Vulinov fakultet. Nesta ko Travnički.
Imat će diplomu ravnu onoj sa Sokoca. Putuj Igumane, ne vraćaj se više.
Radio Slobodna Evropa @RSE_Balkan · 12h ⛔️Ministarstvo finansija Sjedinjenih Država objavilo je da uvodi sankcije za skoro 120 pojedinaca i kompanija zbog podrške ruskoj invaziji na Ukrajinu. ▪️ Među sankcionisanima je i firma iz Srbije MCI Trading DOO sa sedištem u Beogradu.
Jednom zločinac vazda zločinac
Prekršena su dva posebna uvjeta za upis na Akademiju: 2. zdravstvenih i psihofizičkih sposobnosti; 4. prijavljenog prebivališta na teritoriji Republike Srbije – najmanje pet godina neprekidno pre dana prijavljivanja na konkurs.
Akademiju za nacionalnu bezbednost (ANB) osnovala je Vlada Republike Srbije na predlog Bezbednosno-informativne agencije (BIA) 30. aprila 2013. godine. U Odluci o osnivanju Vlada Republike Srbije je označila ANB kao samostalnu visokoškolsku ustanovu od posebnog interesa za bezbednost Republike Srbije. https://www.bia.gov.rs/lat/akademija/o-akademiji/
Prc
sve je to ok ali one treba da krivicno odgovaraju u BiH. u suprotnom, sta je poenta zakona?
Hej cure ko vas nagovori na ovo! Vidjet ćete kako će vas iskoristiti i pustiti niz vodu!
Nece ih ni takozvani "Srbi" jer su Bosanke,a potrcale u Beograd hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂
Nije givno nego se pas posro a eto vi jadni nemate veze sa tim ali zar nije neko iz vlasti docekao one dvije debele rugobe o onecao stipendije
I ove će se sutra ubaciti u politiku i eto ti nasljednika onih koje veličaju.
SRAMOTA ZA SRBIJU I NJENO DEMOKRATSKO DRUŠTVO!!!
To ti je kad divljacima das da ti se skoluju ovdje i jos te pljuju i mrze, bosnju ce naivnost i glupost doci glave
Rekao vam je ovo vas DamirSkaka ranije danas. Univerzitet takvog prestiza kao sto je Beogradski, ovo sebi nikad ne bi dozvolio.
za očekivati da uđu u zadrugu ......
smailagicu ti si mi prezimenjak
Znase dze one idu na gradzevinu kod kineza mo finu Lovu zaradit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)