Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo, vise ovakvih sastanaka sa susjednim zemljama jer u protivnom odosmo opet u macku piterinu, bolje saradjivati nego ratovati
Da su bili pametni kao sto nisu dan danas bi razgovarali i ne bi dopustili da padne nekom dlaka s glave..
@RIPBIH prije ce biti.....Jedna si jedina......
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
... pa nece valjda zastavama RSa kada ne postoji 😂😂😂😂
sta ne postoji ??? RS ne postoji 😂😂😂😂😂
Ti si jedan pacenik bolesni i ljudomrzac Svaki ti je komentar bolestan i pun mrznje.Idi doktoru pomoci ce ti ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
da st o prije sa tenkovima stignu
Dodo na aparatima...
Trasa preko Tuzle i Bijejeljine bi svima koristila.
Samo nek se gradi
bice beograd turska mahala
Preko Bijeljine i Tuzle obavezno. Ništa Višegrad. Ništa Goražde.
Sto?
Interesantno je da se ovo desava sad kad je ostalo samo jos mjesec dana do isteka roka za obnavljanje tuzbe protiv Srbije. Nije zgoreg osvrnut se na staru narodnu - sto ti misli onaj ispod stola misli ti i onaj za stolom.
mimosvijet@ Neophodno je graditi dobre odnose sa Srbijom na svim poljima, ali nikad ne odustati i istrajati na tuzbi. Moraju platiti za ono sto su ucinili, i to ne samo BiH, nego i Hrvatskoj,a i Kosovu.
@laser008 Jao ovo samo kod nas moze da se izvali..Pusti medjunarodnu pravdu i mogucu ratnu odstetu i pusti ugasene zivote, jer PROCES CE KOSTATI PARA. Haj sto je jadna budala, vec sto 26 lajkuje.. Nije dokazano jer se smatra NAJLOSIJE PRIPREMLJENIM SLUCAJEM U ICJ, slucaj je jasan kao dan i samo teski idiot moze odustati od moguce pdstete i pravde za zrtve. Nekad me strah kad vidim koja je kolicina glupih ljudi ovdje.
saradnja srba i bosnjaka je krucijalna, i treba da se gradi prijateljstvo a ne mrznja... stvarni neprijatelji su oni koji ce ti zabiti noz u ledja kad se najmanje ocekuje, a to su hrvati... srbi su iskreni, kod njih znas sta da ocekujes, kod hrvata ne znas... tudjman je veca lignja bila od slobe...
tako je, tako treba.
Vucic prevalio preko usta ono sto ni jedan, apsolutno ni jedan "Bopsnjacki" politicar GLUPSON I VELEIZDAJNIK, nece da prevali: REKAO JE REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA.
Zvizdic ga je spasio u medjunarodnoj zajednici zbog njegovih provokacija prema Kosovu, podrzavanja Dodika, Nikolicevog ucestvovanja u Banja Luci itd... Trebao je lizat zadnjicu Zvizdicu...
Neće opet BIH odustati od Tuźbe😉
hebes mi sve ako se ne popucamo na proljece.....ne vjeruj Danajcima ni kad darove nose
Predivno, a sta drugo reci? Koje je samo gostoprimstvo zvanicni Beograd ukazao nasim prestavnicima.! Dokaz da cijene i zele dobru saradnju sa nasom drzavom. Hvala Beograde!
Ti nisi odavde?
albanci su eliminatori srba zivio enver hodja ahhahahahahahhahahaah
taj ti je najvise poubijao albanaca