Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su te privatne skole za djecu kompleksasa
Bolesna nacija jbg
Da, bolesna nacija. Mi nismo bolesni samo se furamo na femicid svake hefte.
Čudna skola Vladislav Ribnik.
Sta ocekivat od djece sa balkana kad im roditelji na Tik Toku podrzavaju kriminalce i narkomane. Salju im ljudi giftove (pare).
Sta ocekivati od onih koji uce djecu od malih nogu da skandiraju i prijete sa "noz, zica...". Kad se ponovi opet napravite dan zalosti, a njihov Prorfirije je skoro nabrajao ubijenu djecu u Jasenovcu, tokom NATO bombardovanja i u Gazi, a nije se sjetio pobijene djece u Sarajevu.
šta se ovo nas tiče?
Svecetnicki narastaj breee!
Pa i u moju se skolu nosili nozevi i cakije i nije se murija zvala nego licem u lice iza skole. Simbolicno sve su se tuce desavale na groblju iza skole, nije bilo pokriveno kamerama.
Pa da ali ipak u ovoj skoli se u prosloj skolskoj godini desio masakar. Nije to bas isto.
Al ih je krenulo u ovoj školi. Uskoro će početi klinci u oklopnjacima da im dolaze u školu.
Ode sve helac!
Kakve veze ova slika ima sa tim novinaru?
To je ministrica prosvjete koja je posjetila skolu taj dan.