Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste država... Izborili ste se za nju. A da li ćemo mi to priznati, nebitno je... Zna se ko to koči.
@Diplomatic575..kakve veze ima veto Rusije?? Lupetas..ali evo ti i kako!! Ako je Kosovo priznato OD 121 DRZAVE,.od njih 190na Svijetu,..zasto TIH 121 DRZAVA ne prihvati Kosovu u INTERPOL..Dovoljno ti je 50% i Rusi ne mogu "udarati veto" u Interpolu!! 121 je mnogo vise od 50% Dakle Kosovo ima priznanje mnogo manje od polovine 190 drzava(95)
Niti vi imate drzavu, niti Srbija ima Kosovo.
Srba i rusa 300 miliona, pa sta vise igraju mačke i miša oko kosova. Nek ograde fino i kažu to je srpsko ako je srpsko, a ako im ne daju nek zovu geometra
pametan covjek... da su pametni na Kosovu on bi bio premijer ili predsjednik.. lik milijarder ...
Behgjet Pacolli ima jasnu poruku za Vučića::)):)-----ti si cak puko ko petarda na tim tvojim izborima na Kosovu. Ni tamo svojim siptarima nisi mogu da prodas nikakve "poruke" a da prodas bilo kome drugom pa i Vucicu:) Ti nisi Vucicu ni do clanka moj misu mekinjasu
Ljudi, boli me briga za Kosovo jer njih boli briga za nas!
Rusi su zaboravili vratiti u Rusiju onaj S-400 a Ameri popizdili i zato Palmer pjeni ovih dana prijeteci okolo. Siptari su propustili istorijsku sansu odbijajuci podjelu i sada je samo pitanje vremena da se stvari postave na svoje mjesto. Francuzi su zamrzavanjem prijema novih clanova u EU defacto ubrzali proces.
Kosovo ima MU-DA! Braca po Iliriji.
Steta,... ne moze Srbija u EU? : u 1. ligu 2. 3. ..... 9. balkan
Srbija tj Vucic zele samo jedno, a to je dio Kosova i to ne radi srba i srpstva vec zbog para koje mogu izvuci iz tog dijela. Procijenjeno je na 175 milojardi vrijednost bas tog dijela koje Srbija zeli i nista vise. Srbi su odavno prevareni i samo prace probleme srbima na Kosovu. Samo to ih zanima, a srbi iz rs-a su smijesni jer Srbija ne zna sta ce sa svojim stanovnicima koji su na rubu propasti.
Kada Rusija, Kina i Indija priznaju kvazi tvorevinu... a to ce biti N I K A D A!!!
Priznace kosovo kad ih EU stisne i ovako su siromasni srbija je pred rubom siromastva ima citava srbija da prizna Republiku Kosovo.
E,moj talibanu ti pričaš o siromaštvu.Staviš citavu BIH u Beograd ,i ti pričaš o siromaštvu,do juče niste imali struje u tim Vadim krajiškim krajevima.
srbi ne mogu da se pomire da su Albanci u svim sferama života iznad srba.
Od dvadeset dvije(22) Arapske zemlje samo su Egipat i Jordan priznale Izrael.Danas je Izrael jedna od najrazvijeniji zemalja na svijetu i ćlan je UN tako da srbija ne mora priznati Kosovo jer Kosovo i Albanija već egzistiraju kao jedna država.
Kosovo i Albania de facto već egzistiraju kao jedna država.Unificiran je školski sustav i energetski sustav,imaju zajednićke ambasade po svijetu,imaju dvije vojske koje egzistiraju kao jedna vojska jer imaju stalne zajednićke vježbe,naoružani su do zuba Amerićkim naoružanjem i educirani po NATO standardima.Nema rominga ni carine izmedju Republike Kosova i Albanije.
Izgleda kao neki lik iz Scorsese-ovog nekog filma.
Ja ne znam sta vi pricate, Tito je zbog Albanaca dao autonomiju Kosovu u sastavu ex Jugoslavije. Vecinsko stanovnistvo su upravo ti isti Albanci. Srbija ne da Kosovo zbog ruda i rudnika na podrucju istog, a i zbog toga da se kojim slucajem ne probudi zelja za ocjepljenjem Vojvodine.