Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To funkcionise u ure#enim drzavama.Naravno da gosp.Bandic to moze,jer mu je to i u opisu radnog mjesta kao jednog gradonacelnika. Kod nas je gradonacelnik obicna marioneta,bez ikakvih ovlastenja,samo je jos jedan lik sa svitom na drzavnom budzetu. Nas gradonacelnik nesmije skloniti psa lutalicu sa ceste a da ne trazi odobrenje od nekog iz vrha.Da ne govorim o dovodzenju stranih investitora,to je vec u domenu naucne fantastike. Gospodina Bandica mogu neki voliti ili ne voliti,cinjenica je da je on od Zagreba napravio metropolu. Prosto me sramota kada nasi politicari za nas glavni grad kazu da je ,metropola.Bez reda,kulture i odgovornosti Sarajevo je samo nesto veca kasaba od ostalih kasaba u BiH.A to je zalosno.
@selmabajrami Taksista se zove Nusret i nema desne ruke zaista i sam je sebi napravio protezu
Sada će i Ivo to isto. Sav svoj višak poslati u pm.
Da je bar GRAS-u jedan ovakav.
zaboli me za bandica, trebam nesto hitno da saznam. ako iko zna da li u sarajevu postoji taksista bez jedne ruke (najvjerovatnije desne) bila bih neizmjerno zahvalna da mi odgovori. hvala.
dovoljno je reći milan bandić
Svaka cast care, ako te slucajno izbace sa funkcije pravac vamo u Bosnu, ne samo da bi glaso za tebe kao gradonecelnika Sarajeva nego drzave. Ovaka muda nisam vidio i nesjecam se kad zadnji put ....... :)
zaboli me za bandica, trebam nesto hitno da saznam. ako iko zna da li u sarajevu postoji taksista bez jedne ruke (najvjerovatnije desne) bila bih neizmjerno zahvalna da mi odgovori. hvala.
Znam ja jednog, nejma ni jedne, da nije taj .......???
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ovo je za rubrike vjerovali ili ne !!!!!!!!!!! Prvi put nakon raspada YU se našao neko, sa prostora bivše države, da počne sa čiščenjem stvarnih i najvećih neprijatelja jednog društva. Napokon je počeo da pravi državu jer je najveće neprijatelje svakog društva /budžetske glodare/ počeo da mete. Oni su ti zbog kojih i naša zemlja ne može ni milimetar naprijed , jer sve pometoše što dođe u kasu . Zbog toga Bandiću SVAKA TI ČAST !!!!! i SRETNO !
Nedaj boze samo da slucajno "nepogine" u saobracajnu udesu kako je obicaj na Balkanu sto se tice politickih ubistava, jer dira u nesto vrlo osjetlivo i ovi ljudi imaju veze sa vrlo mracnim i silnim snagama. Cito sam jednom sta je reko Tudjman za Hrvatsku i hrvatski narod u jednim privatnim nezvanicnim razgovorom (nesjecam sad skim), jebe njemu i za Hrvatsku i narod, njegov cilj je da se obogate 200 najuticajnije porodice u Hrvatskoj i tako je ispalo. Tocno za desetak manje vise toliko danas vlada hrvatskom i vlasnici su 90% vrijednosti te drzave. No to nije specificno za Hrvatsku, isto je tako u i u Bosni i Srbiji i oni izmedju sebe imaju jake i dobre odnose, sad kojeg su oni "kluba" svi clanovi zna se (ai nezna se). A narodu prosipaju, naciju, vjeru i mrznju da se klepaju i sto vise toga njihova bogatstva samo rastu, e koje smo mi Balkanci curskije.
Odkad je se raspala YU za 99% stanovnista standard zivota je opao za 70-90% u svim bivsim republikama, pa cak su i Slovenci danas u govnima vjerovali ili ne. A za 1% stanovnika standar je se poboljso za 1000.............% i na Balkanu danas ima najvise MILJARDERA u Evropi, paradox????? A vidim narod se od ocaja na portalima kao ovaj samo prepucavaju iz necionalni/vjerski polozaja a ovi samo trljaju ruke. Gradjani svi bivsi republika trebali bi da organizuju jednu medjunacionalnu komisiju koja bi razpitala se gdje je sva imovina bivse SFRJ i da se vrati kome zakonito pripadaju a ove kleptomane sve u jedan zajednicki zatvor. Naime rijec je o imovinam od vrijednost par stotina miljardi eura koja su jednostavno "nestala", e pa nisu bas nestala, jos su tu ali se krije od naroda. Ujedinimo se vec jednom i dajmo sve te fukare da izvucemo u svijetlo nek svako vidi koji su to.
Da je nama u BiH jedno 10-ak ovakvih, pa da naprave reda otpuštanjem barem 2/3 administracije na izmišljenim mjestima.
al to ni jednoj stranci ne odgovara..to su njeni glasaci tako da sam uvjeren da u skorije vrijeme nema nista od toga...
koliko puta je dobio mandat? mislim da ima osnove vjerovati da će dobiti i slijedeći...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bog i batina u Zagrebu !
Poslije Mamića:))
zaboli me za bandica, trebam nesto hitno da saznam. ako iko zna da li u sarajevu postoji taksista bez jedne ruke (najvjerovatnije desne) bila bih neizmjerno zahvalna da mi odgovori. hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)