Američki kongres ocijenio
0
Balkan - zona za ulazak kriminalaca u EU
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa pola srbije su ratni zlocinci,pljackasi i siliedzije pa im eu-a ukida vize:)))
@jasta pa može li se ikakvo sr.nje desiti a da nije povezano sa islamom ako misliš da se samo muslimani pucaju, grdno se varaš
@Hamza - izlijeci ti svoju bracu u afganistanu koja proizvode 90 procenata svjetskog opijuma, od kojeg se pravi heroin, pa onda predji na bracu u iranu, zemlji koja ima najveci broj ovisnika o teskim drogama u svijetu. sve izreceno je lako provjerljivo. evropa ima svojih problema, itekako, ali i sa islamskim svijetom nesto debelo nije u redu.
Amerika - zona za proizvodnju smrti
Ovo je rumunjska granicna policija.
\"Hrvatska je daleko ispred ostalih zemalja zapadnog Balkana...\" :)
o kakvom kriminalu oni pricaju nema toga ovde
kazu Amerikanci......hahaha
i šta sad u čemu je poenta
e cuj?!!!