Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je navika koja je u krvi, baciti komsiji u dvoriste bombu,kucu zapaliti...tesko je to iskorjeniti.....
Osudjen na 18 godina, rat trajao do 95-e, a on izasao iz zatvora 2003. Pa ti sad vidi.
Kako priznaje sta je radio klosar kad dodze ziska guzici haaaa ali i drugi moraju na jebati jer je vas ovaj srbin odao klosari a vi sad fol bombe
Garant neko mu guzo zenu pa sad ne moze jer je na slobodi i stalan kuci. Pa hoce da ga malo izbace iz kuce da bi ovaj mogo nastavi ti da je. Kara haaaaa
Osudjen za ratne zlocine na 18 godina a iz zatvora izasao 2003,?????,,,?????
Skupo ce njih kostati njihovi zlocinci
Ne haškog osuđenika, ratnog zločinca, zločinca, more!!!
A naslov i šta u tekstu piše 360 stepeni jedno od drugoga. Nadam se da je prijao nedeljni ručak.
jeli to genocidni krmojebas odlezao 3-4 godine od 18?
Naslov uopste ne odgovara tekstu.Dakle, sumnja se da je Ranko Cesic,haski osudzenik koji je izasao iz zatvora 2003.godine, bacio bombu na kucu svoje bivse supruge.
on je prosao kroz zatvor ali zatvor nije prosao kroz njega(znamo kakvi su zatvori danas) a da je bio u titinom zatvoru izbili bi mu silu iz glave,jer lahko se silit nad nemocnim ili nenaoruzanim!