Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idioti koji zive u svijetu gdje se samo video smatra dokazom "istine" i poptpuno promase kao i uvijek. Svaki video je samo imaginacija, varka za ozbiljno rjesavanje ovakvog krivicnog dijela treba ima IQ a ne video.
Drug ti nekome nešto prigovaraš što je povjerovao u video, a ovdje si odmah povjerovao u izjavu koju je samo jedan list objavio.
Imam 26 godina , troje djece i radim u branši koja koristi video kao dokaz iako je video materijal, zavodljiv jer se samo čini da on po sebi sve govori ali ne govori ništa Živim i rođen sam izvan BIH i još uvijek ne mogu shvatiti da ljudi mogu biti toliko naivni - da se video nudi kao dokaz. Zabrinut sam zbog svoje djece i nisam na vašem klixu ovo pročitao niti imam bilo kakvog povjerenja u bilo šta što se objavi kao video.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napravise cirkus od istrage jadno dijete, to je taj danasnji svijet bez empatije zombi smo mi odavno postali.
A ja pisljive policije u Austriji! Eto svi vi sto ih hvalite na sva usta i sve zapadno stavljate iznad naseg. Zena kaze da je odmah u nedjelju otisla u stanicu da kaze da nije ona, a 4 dana Interpol ih trazi u citavoj Evropi i svi glavu razbijaju ko je zena. A pisljiva austrijska policija rekla u pogresnom si okrugu. Idi u drugu stanicu. Ovo samo u glupoj Evropi ima. Allah selamet.
U ovo treba da se umiješa Maca glupan, pošto je podložan teorijama zavjera.
Bože sačuvaj i zakloni. Nije korida u pitanju.
Reslno snimak je mutan kao i viđenja NLO-a.Osim toga, garant bi neko sa kidnapovanim djetetom cekao bus ili sta vec u sred velegrada...narod je fakat u stanju popušit svaku teoriju zavjere....
Lijepo sam napisao prije par dana da će lik koji je snimio ovo dijete i žene popiti prijavu na sud i kaznu. Nije svjestan sa čim se igra. Umjesto da je pozvao policiju i u tišini sve se riješi on našao objavljivati!!!
Treba ona tuziti sad ovog pametnjakovica sto je snimao za lajkove klosar.
Jesu svi poletjeli da sire i komentarisu neprovjereno. Lupaju minuse kad se kaze da ovo nije ta caurica
List Cosmo, nije Astruski nego Balkanski koji se tiska u Austriji. 2.Tog srbina koji je snimio a policiju nije obavjestio treba ga procesuirati.
Evo cisto za one sto su se pitali zasto ih snimatelj nije zadrzao do dolaska policije, ili intervenisao. Covjek je vjerovatno snimio iz najbolje namjere i pokusao da pomogne
Nazalost ovo dijete nece biti pronadjeno.
Za potvrdu identiteta postoji DNK analiza. Istraga treba dokazati da li je ovo Danka i da li ova žena ima veze s nestankom male Danke. Ni jednu mogućnost ne treba odbaciti. Možda je ova žena na pasoš svoje ćerke, koja je slična Danki odvela Danku iz Srbije u Austriju ?
Ti si glup!!!
Koje je ovo sve veliko sranje. Curica u Beču je veća i deblja od Danke, ali bitno da su svi mediji zagrizli. Danka je ili sama odlutala i nažalost poginula u rijeci ili jezeru ili je majka ubila. Ne vjerujem da ima ni promil šanse da se nešto treće dogodilo
Ona se javila policiji u nedelju, a policija danas objavilila da je trazi? O.o
Treba traziti da se dijete dovede u stanicu da se identifikuje, danas sa svom ovom tehnologijom, nikad ne mozes vjerovati slikama. Sto se nisu odmah javile, mediji pisu danima o ovome.
Jesu se javile ali troma austrijska policija veli da su se javile u pogresnu policijsku stanicu. :)
A što ti nisi pročitao dalje od naslova? I rečenice su ti sastavljene, nigdje veze.
U Srbiji država zna i kontroliše gdje je od tone kokaina svaki gram prodat a ne mogu dijete naći
Curicu tj. njeno tijelo ce vjerovatno naci do kraja ljeta, negdje bukvalno unutar kilometra od kuce. Nikakve otmice, prodaje to nisu bile...dijete nepaznjom roditelja i na opasnom, nepoznatom terenu odlutalo i poginulo. Budite samilosni prema majci, sekunde...minut nepaznje i desi se nesreca koja nekad dobro prodje, a nekad je na zalost fatalna.