Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makedonka složili smo se da se u mnogim stvarima ne slažemo, ali je potrebno voditi dijalog. Ja sam pravoslavne vjeroispovjesti kao i ti ja nikom neću zabiti nož u leđa. Hajd pozdravi i tebi i Makedoniji \"tamo gdje sunce vječno sja\".
Bas me u srcu pogodi tvoja \"briga\" o nama zbog siptara, hehe. Nemoj se ti brinuti zbog nas, imas ti malo vece brige. Kad nama nasi \"bratski\" (po vjeri) narodi nam zabijaju noz u ledja, nista me za siptara ne cudi. Pa na kraju, oni nas priznaju, dok vi......cak ni crkvu nam ne priznate, mada ste od nas uzeli autokefalnost, t.j. Ohridska Patrijarsija.....ali djaba je meni pricati, kad vi srbi imate \"vasu istinu\" koja je jedino i samo ona \"tacna\". `Ajd ipak.......ostaj zdravo;-)
Makedonka interesantno je voditi dijalog sa tobom. Šiptari vam razvaljuju državu, bivši teroristi sjede u parlamentu Makedonije pripadnici ANA-e. Nećete dobiti dozvolu za ulazak u EU i NATO jer sve države članice trebaju dati pristanak na to. Drugo vijest daje atentat na Gligorova još uvijek misterija, i Srbi nisu nigdje spomenuti osim tvom komentaru. Nigdje veze sa vezom. p.s. ja nemam pasoš Srbije.
Grci, srbi, bugari uvek su imali pretenzije prema Makedoniji. Svi su nas svojatali a i dan-danas. Srbi kazu da smo \"juzni srbi\", bugari nam ne priznaju jezik, grci ne priznaju Makedoniju.....a svi znaju dobro (pogotovo grci i bugari) da imaju deo okupirane Makedonske teritorije t.j. Bugari imaju Pirinski dio Makedonije, a grci Egejski, onaj koji ga danas nazivaju \"makedonija\", sto prije 20-30 god. tamosnjim Makedoncima je bilo zabranjeno da se izjasnjavaju kao Makedonci. A srbi, ista sranja kao i ovi....okupirali Makedoniju i makedonskom narodu zabranjivali da se izjasne kao Makedonci. Morali su svoja prezimena menjati, na kraju umesto ski, bilo je ic. Prema tome, njihove apetite su nama Makedoncima jako dobro poznati, ali nam nemogu nista! Oni su za nas obicna ciganija i niko ih ne ferma. Cak mi je drago da nas toliko \"vole\" i svojataju. A sto se pasosa tice, neka se narod snalazi kako zna i ume. Mozda i ti imas srpski pasos sto ne znaci da si srbijanac, vec BOSANAC!;-)
@Makedonka Kad sam rekao da pola Makedonaca posjeduje bugarski pasoš mislio sam na to da vam Bugari po Makedoniji vrše bugarizaciju stanovništva. Možda ti to ne znaš ili nećeš da vidiš. Bugari vam negiraju ime nacije , a i Grci. Što se tiče ostalih zemalja i njihovih pasoša koje posjeduju Makedonci takvih je veoma malo. Za srpski pasoš sumnjam da bi ga tebi i dali.
Ne samo Bugarski, vec i Njemacki, Bosanski, Hrvatski, Makedonski! Jedino nemam onaj.....srpski, ali da mi ga djaba daju, ne bih ga, vjeruj mi.
@Makedonka Ti nisi Makedonka nego Bugar(ka). Pola Makedonije ima bugarske pasoše, jel\' tako?
Ja sam Makedonka, a ako te interesuje religija, pravoslavna! ps muci li te nesto ili ti nesto nije jasno? Uci malo istoriju (ali onu istinitu, ne \"srpsku\") pa ce ti biti jasnije......
makedonka jesi li ti alabanka po nacionalnosti ?
Siptari su izvrsili taj atentat. http://www.hercegbosna.org/forum
@Oprah Podpisujem tvoje misljenje! Gligorov je sa Izetbegovicem hteo da naprave savez neke \"YU\", ali djubre Milosevic nije hteo, hteo je da bude velika srbija! Ali njih dvoje to nisu htjeli. A sto? Zato sto Makedonci dobro znaju tko su srbi...bili su pod njihovom ce**ckom cizmu, kad nisu smjeli kazati da su Makedonci, vec su morali reci da su \"srbi\"...cak su morali i prezimena mjenati!:-( PS moguce je da je srbin pocinio atentat na Gligorova....oni su poznati po terorizmom!
IZA OVOG KAO I JOS MNOGO SVINJARIJA STOJI TERORISTICKA SEKTA KRMECEG OKOTA POZNATIJEG JOS I KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI KOJI SE MEDJUSOBNO ANALNO NASLADJUJU A SVE U SLAVU HALAhovog POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE DUBINSKI ANALIZIRAO DEVETOGODISNJI AJSU I DONIO FETVU DA SVI IZMETSLAMCI MORAJU DA NASTAVE TRADICIJU RADECI ISTE STVARI PO DZAMIJAMA A POGOTOVO U VRIJEME RAZMAZANA
\"rekao je portparol bugarskog MUP-a Ivo Kotevski.\" Valjda makedonskog MUP-a Kakve veze ima Bugarska i tamosnjji MUP s ovim Ko je sve danas novinar na ovom sa-x c c cc
he he srbi .. pa on je jedini bi ok sa srbima , sin mu i citava familija i dan danas zivi u bg .. SIPTARI ..
ma siptari zna se