Od književnosti do politike
0
Andrej Nikolaidis postao politički savjetnik
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@draganBL hvala za linkove care, jedan Andrejev citat \"Ipak… Između blaziranih balkanskih Njujorčana iz kruga Dvojke, koji su vrlo načitani i kulturni i kojima je vrlo dosta priče o ratu, posebno simplifikovane priče o krivcima za rat, i talibana na maglovitim zeničkim livadama, za koje rat nikada neće biti završen, jer će ga do kraja života vidjeti u svakom detalju i međ javom i međ snom, ja biram talibane. Oni su to što jesu zato što ne znaju i ne razumiju više od onoga što su bili prisiljeni preživjeti, dok su Beograđani Njujorčani uprkos tome što znaju i razumiju što su drugi zbog njih bili prisiljeni preživjeti. \" to je ta razlika, vecina nas osudjuje vehabije ali stvarno ako bi se moralo birat izmedju nacionalistickog beograda i vehabija ja bih izabrao vehabije koji nista ne razumiju sta se oko njih desava i svu svoju svijest predaju bogu. Ipak vehabijski pokret nas itekako mnogo kosta.
@Kosevo jel se to javljas iz bolnice matere ti :))))) Da nisi mozda neki analizator kanala i hala pa si pokupio toliku inteligenciju :) A to sto uzmes copy paste slova , nemoj se trudit jadan ne bio. :)))))
@coco Hitno trci kod psihijatra, mislim da si ozbiljno bolestan lik, (samo)povrijedices se. Na tvoju Žalost javljam se iz Sarajeva, sa KoŠevskog Brda gdje upravo zalazi sunce i zavarava stanovniŠtvo da u njemu sunce odavno nije zaŠlo. Svejedno još jednom: nikog iz dijaspore ne uzimam relevantnim kada piše o Bosni, uključujući i AN. Čitanje Sa-x u zadnje vrijeme stvarno vrijeđa inteligenciju normalnih ljudi.
Andrej se ne plasi nazvati srpske fasiste koji su nam klali i palili zivu djecu pravim imenom - fasistickim monstrumima...i danas u RS-u zivi 99% populacije koja nevidi nista lose u klanju komsijske djece i danas se dive koljacima djece Plavsicki, Lukicima, Karadzicu...Hvala Andreju, koji nas iznova podsjeca da 99% BH Srba vreba i ceka trenutak da kolju i pale ponovo...ja bih bio najssretniji da sam u krivu ali cinjenica je da ratni zlocinci uzivaju totalnu podrsku BH Srba.
@Kosevo a vidi se da ti zivis u sarajevu :) Ja cudna uhljupa od vlaskog insana nije u stanju ni pismo na tastaturi zamjenit pa da izgleda da je iz Bosne.
ANDREJA ZA PREDSJEDNIKA !!!!!!!!!!
Nemoj mi boga ti patriota i kriticara iz dijaspore. Sve da je i sa najboljom namjerom...Ko zivi ovdje zadnjih 20 godina moze mi se na glavu popeti ako hoce, ali hvala ti na ovim koji \"sjede negdje\" i pametuju... Ako hoce respect neka se vrati u Sarajevo, ako je vec Sarajlija kako tvrdi, pa neka iz prve ruke zivi ovo ovdje i pise o tome...
Namjerno Te zovem Nikolaj,ko kralj Nikola,samo da naglasim jer si kralj u svakom smislu! BiH4EVER!
Svaka cast Nikolaj,lEGENDO!Mora da si srbskim ideolozima sad jos veca META! Ma samo Ti nama o kulturi i dijalogu a o tebi ce se knjige pisat ko si i sta si dok ce o pojedinim bradasi krvavih ruku i ociju slavit njihovu bijednu krvavu dusu! BiH4EVER!
@@andrej jesi se to nappusio crnogorskog ronhila vlasino sa sokoca? sto ba ne o\'probas bosansku drinu ?
Svaka cast Andrej, samo naprijed da se uspostave jos bolji odnosi Bosanskog i Crnogorskog naroda. @Me sto blejis bekane ? Mozda ti fali soli u toj idiotskoj tintari.
RAMICE, nesto si tu pogrijesio. Mesic nije KOSMOPOLITA... Mesic je U J O i to ORTODOKSNI IAKO NIJE SORAB, a ovaj klokan je obicni mafijas koji je bio godinama zaduzen za sverc cigara i droge za Sarajevo, a sada je nagradjen od Don Mila...
Andrej je poput Mesica,kosmopolit,veliki covjek vrijedan svakog respekta,i ja bi ga za svjetskog mirovnjaka postavio.
Svi vi koji ga pljujete, vidi se da niste nijedan njegov članak pročitali, a kamoli neku knjigu.
hayatova medijska CD zvijezda - e onda se zna sa kime ce ALFA imati uspjesnu politicku saradnju