Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ugasi ih Plenki ko Bake Nermina
Bosnjak misli da je Bosna i Slovenija u istim problemima a da je Plenković-Hitler. Tko je njima dozvolio pisanje na portalima?
Znači i SDA če pobijediti u BiH,.. jer mi smo narod kojem je uliveno u glavu vruće olovo iz rastopljenih radnih metaka, pa dakle, ako ne pobijedi SDA, eto rata, eto DODIKA, eto sve će propasti,... DE NEKA PROPADNE JEDNOM DA VIDIMO I TOG DODIKA I ČOVIĆA DA I TU IGRANKU ODRŽIMO JEDNOM ZA SVAGDA!
Ovo će se desiti i sa SDPom BiH, Nedostaje jak lider. Uz uvažavanje svakoga, za nešto moraš biti rođen, a ne namet. Uz uvažavanje lika Nikšića Nermina, ne može Predsjednik stranke biti lik koji U Parlament ulazi sa kompenzacione liste. To nije lider naroda u BiH.
Hajde bombarduje te nas politikom Hrvatske i Srbije malo nam je nase.
vise vijsti na klixu o izborima u Hr nego u Hr.
Šta znači "Jak lider"? Ima viška arogantnog lidera..
sad se tek vidi koliko je jak kinesko ruski uticaj u zemljama bivse yu
Ja kao Hrvat kazem.Narod koji bira ovaku vlasti HDZ ili SDP(kriminalne organizacije) u Hrvatskoj.Ne zasluzuje bolje,ako vam je dobro sa njima eto vam???Pa zar ne mozete izabrat 3 opciju i das im priliku da se pokazu.
Slovenija je jedina zemlja iz X YU koja ne spada u rang ovih primitivnih balkanaca.Stvarno mi je zao omladine skolovane koja konstantno bjezi iz ove vukojebine bila to Hrvatska,Bosna ili Srbija.Nema tu napredka jos za najmanje stotinjak godina.
e moji susjedi, opet vam 'ercegovci izabrase vladu i odlucuju o vasim zivotima
Plenkovic poziva tudjmana, predsjednik im neki dan govori 3 entiteta, a na slici škoro domoljub hahah.....ortodoksni de.snicari
Vučić osvojio 300,000 više glasova nego sve stranke u Hrvatskoj😂😂😂
https://youtu.be/rzIe56Sk4oY A nas IZ UNIŠTAVA
Moja skromna analiza je da Hrvatsku bez ozira tko je dobio izbore ceka teska buducnost i nece biti lako podignuti je poslije ove katastrofe bez obzira sto je clanica EU.Mislim da je bolje sto je HDZ ostao na vlasti,tako da konacno privedu kraju pljacku i lopovluk. Zelim iskreno puno srece....
O o sve hrvati te ni jednog bosnjaka? Kakva prava traze onda u Bosni ? Nista bez reciprociteta