Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali oko 10000 glasova Hrvata u Bosni kako ja vidim po ovim listama. HDZ politika iselila sve Hrvate kako iz Hrvatske tako i iz BiH. Nista ne znaci ovaj moj komentar, ali je ovo porazavajuce. Kako to ne vide ovi obicni ljudi koji glasaju.
@SamoGost Odgovor je vrlo jednostavan. Naš narod u BiH je naučio da podržava već stoljećima onog ko ga ugnjetava i to je tako. Al ozbiljno je tako uzmite pa izanalizirajte.
Gledam neki snimak Sarajevo 1998 i gledam lica ljudi, poslije rata, sruseno sve ali gospoda, mi u BiH nismo u ratu propali ali poslije rata a pogotovo sa drugim koljenom porodice Izetbegovic smo totalno atrofirali. Sa stvarima poput postavljenja zene za profesoricu a studirala 11 godina, sa govorom i nacinom , sa javnim laganjem i priznavanjem toga...Bog nek nam je na pomoci.
Nevjerovatno kako si to pogodio(la). Mi smo nazadniji danas nego 1996
Zabranite BiH katolicima da glasaju za Hrvatsku ili ukinite BiH državljanstvo pa neka idu u maticu rvatsku. J*bale ih usta*e
Je li to Klix druka za Pitarovićku? Ha... ?
uzalud ti trud zorane,za koljindu su dunje zute.
Dio nezadovoljnih glasača HDZ koji su u prvom krugu dali glasove ŠKORI, dali su ih da bi SRUŠILI PLENKOVIĆA !!! Ako ostanu PRINCIPJELNI, MILANOVIĆ POBJEĐUJE !!!
Razlika između Kolinde i Škore je veća od broja birača koji su izašli u inozemstvu, bez obzira za koga su glasovali. Toliko o tome da je dijaspora pogurala Kolindu ispred Škore.
Hercegovci Hrvatima biraju predsjednika. Mislim da Hrvati moraju imati pravo da sami sebi biraju predstavnike ... koja majorizacija i ugrozenost ... :(
Nedostaje mi Ramayana sa klixa, nema je više :(
Ja kad vidim da netko uzima Markovinu kao mjerodavnog je kao da Galijaševića pitaš za SDA
Da hdz nije stao iza kolinde ne bi prešla pet posto
Škoro u obraćanju nikome nije dao podršku... Biće tijesno u drugom krugu
Citirate nekog Markovinu, marginalca i jugoslovenčinu ?!! Kao hladni analitičar a ideološki blizak desnici, mogu konstatirati slijedeće : Milanović je potukao do nogu KGK, on je doktorirao u Kumrovcu a KGK čita patetični tekst o domoljublju, nije u stanju izgovoriti dvije rečenice a da ne pročita napisani tekst. Iako je hrvatsko biračko tijelo više desno naklonjeno, biti će velika borba između KGK i Milanovića. U ovom trenutku dajem Milanoviću prednost.
Kolinda na aparatima..... s baterijama. Škripi škripi bjela staza eto nama Djeda Mraz.
Na svim izborima, svugdje u svijetu bez razlike, iako se tu i tamo dešavaju izborne prevare i namještanja, u principu najveću podršku naroda dobija onaj koji prepozna šta uši većine žele čuti, i to im ponavlja i to obećava čak i ako kandidat ni sam ne vjeruje u to što izvikuje ušima naroda. Drugim riječima, kakav narod - takva vlast.
70% u BH glasalo za Kolindu, a 25% za Škoru koji isto ima ustaške izjave... A pod Kolindom se iselilo stotine hiljada Hrvata iz Hrvatske i BiH.... Ali nema veze bitno je da ona kenja po Bosni po muslimanima, montira terorizam, izborni zakon, Livno Hrvatski grad i odma idu glasovi, nema veze što se jede graha 3 dana.
https://www.sibenik.in/svijet/grabar-kitarovic-srdacno-docekana-u-srebrenici-dobro-dosla-kraljice-balkana/43942.html