Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seselja za predsjednika Srbije!!!! Velika Srbija, Srbija i Crna gora, Srbija sa Kosovom, Srbija u nikad manjim granicama. Njega za predsjednika pa ce biti Velika Srbija jos manja :D
Vucicu i Nikolicu stigao politicki tata iz Haga a oni ni da ga docekaju kako dolikuje. Toliko o tome kako djeca postuju roditelje.
Seselj...popusi im kuVac
za ovom dvorsko-teroristicko-barbaskom spodobom treba izdat potjernicu.
Samim tim i sebe :D
Vučiću pedevu.
Upao mu vevolvel u guz**u
SVI PRIPADNICI SRPSKE RADIKALNE STRANKE MOGU PRIHVATITI CINJENICU SAMO DA MI POPUSE KU'AC ....... U POTPISU SERŽ MORŽ BRAMERC , aleksandar vucic i toma kurton nikolic
Sa'će on pokusat napvaviti svanje u Svbiji ako mu dopusti Aveksandav Vucic.
naravno kad su jeli ista goyna
A ti Alijina...I sada oni zive od politike a od cega ti zivis? Oni su naplatili srbovanje a ti nisi ali jeste Bakir...I ko je budala?
od cega ja zivim? imam firmu i nekretnine koje izdajem, nema zime za mene a ti? jel ti jadovan obezbjedio stogod?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
seselju ! jesi dobijo cepove u zatvoru ? jel ti sapun ispad'o ?
izvinjavam se <3,,al i ja sam zacepljita <3