Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi filizofirajte,fol najpametniji ...kontra citavog svijeta...
Srbija propala drzava samo nesta pametuju dzuturumi komunisticki
ovako je i italija u svoj vakat.. :(
opet nebeski narod pametniji od svijeta ;(
Iz Srbije trenutno cujemo samo sta kazu Brnabicka, Vucic, Dacic i ostali iz vlade. Otkad je od prije izvjesnog vremena i B92 postao filijala vladajuceg SNS-a, nemoguce je cuti ijednu rijec o opoziciji. Svi mediji su pod Vucicevom kontrolom i pisu samo o njegovim navodnim uspjesima. To je ta sloboda medija u Srbiji.
Ubi kontra.
bice potrebe kad pomrete
Vase dijete 4 sise doji?
Interesantno.
sve u svoje vrijeme, cut' cemo se
ceka se ako rusija donese doluku da zatvori skole onda ce i srbija haha
Doktore "podaci koje smo dobili od kolega iz Kine, a koji govore o tome da djeca ne obolijevaju te da djeca nisu prenosici virusa" to su zuta djeca, nije testirao na bijelu djecu. i otkad je Kina pouzdan izvor informacija. Dajte opciju roditeljima da odluce zele slati svoju djecu u skoli ili ne.
imal i trunka sanse da ona nije lezbaca?
sto🙈da je opalish🙈🙈
Jednom se odlučite ili zatvarate ili ne! Ovi iz entiteta više ne znaju kako da vas prate, još im i granicu zatvarate 😂😀
Pa što ste onda pristali da živite u Bosni i Hercegovini? Lijepo ste u Dejtonu trebali reći da hoćete biti jedno sa Srbijom i riješen problem. Nego ste nakon dvadeset godina sjetili se da vam se ne sviđa u Bosni i Hercegovini..... A da ja zaboravio da vas u Dejtonu nije niko ništa ni pitao nego Milošević potpisivao a vas Bosanaca ni na mapi.
Kad vjerujes ljudima sa laznim diplomama. Ko je tu veci idiot? Lazni strucnjak ili politicar sto vjeruje
Jel i Vučić stekao božanski status kod srpskog naroda ili je zasad samo Dodik na tom levelu.
Ništa kontra svita.... Ma ja ba Srbi su genetski giganti... Neće korona u Srb ... Znaju se od onomad kad je ono bio Bigbamg...
Uvijek kontra od ostatka svijeta. Nek ste vi najpametniji
Zaprdil se poslije ovih izjava