Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva sreća pa dopuštaju diverzantima i komandosima...inače Bakir ne bi mogao na izbore
Na balkanu je sve moguce sto se tice izbora Ovo nema nigdje na svijetu Vratili smo se 100godina unazad Svaka africa zemlja je normalnija od nas Zamislite mrzimo se sto sam ja musliman onaj srbin ili hrvat Meni je dobar svako ako je covjek covjekom.
Ti si debil, musliman tebi nacija? Hebo te tito tvoj, zbog takvih nema napretka, u BiH su svi Bosanci i Hercegovci, razlicitih vjera. Sve dok ne bude tako, napretka nema.
Hajd sad nadji ko se moze kandidovat.
Njihov predsjednik je sve reko u skupštini 100 za jednoga i u Glini na tribini kad je reko da njihova krajina više nikad neće bit ustaška. Pametnima dosta
Jak mu ratni zlocin, nasamarao zarobljene ustase, i to navodno..
@SRJ i slucajno iz dosade naredio tenkovski napad na stanicu policije kao i grad vukovar, to i ja radim kad jedem kokice dosadno mi.
Mopja Ameriko, pa onda im ostane da se kandiduje samo onaj Cedomir Jovanovic. Jedino on normalan.
Dragi amerikanci, zelite li da balkan ostane skroz bez vlasti
Ratni zločinci i kriminalci te štrace su u prvom planu u toj državi trećeg svijeta gdje se ljudi tuku za komad pileta.
Koji ste vi klixaši bjednici ko ovaj @mostarskirambo1 i slični njemu konjine čiji je jedini cilj u životu da svane dan da mogu ulogovati se na klix i vrjedjati Srbe i sve što ima veze sa njima, frustrian što radi za pišljivh 800 km pa jarane nisu vam krivi srbi što ste uhljebi i nesrece.Čast izuzetcima!
Sasvim jasna poruka pičkoustom štreberu iz prve klupe Šeletove škole fašizma.
A sta je sa Abdixem????
Oj baćo draga kako su moralno posrnuli, da ih Amerika mora za uvo
Čuj, kako ne smiju, pa ko bi onda sjedio u Skupštini?
"Vasiljković još uvijek nema formalni politički program, ali je izjavio da će se, ukoliko bude izabran, boriti za “uhapšene Srbe"...samo nek je srpstva, pa makar crkli od gladi.
U Srbiji u zakonu piše da osoba nema pravo kandidovanja ako je pravomoćno osuđen na 6 mjeseci zatvora ili više. U BiH su srbi i hrvati blokirali isti zakon.
Srbi su u Srbiji, Hrvati u Hrvatskoj
Ma samo nek se kandiduju. Da hoće i pobijediti najbolje bi bilo, onda ne bi bilo ni najmanje sumnje kuda ide Srbija.