Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je to prelijepa prilika predstaviti najmladju drzavu na balkanu :D
Ma dosta je više sa ovim pro-evropskim propagandnim smećem i kvazi demokratijom u kojoj najgori šljam dobija vlast a truju nas istim sekularnim idejama kao i Tito gdje nam država i sistem moraju biti ispred vjere ili bilo kakvog ideološkog uvjerenja; narod pada na iste fore a najgori su ovi mladi što se lože ili na tita ili na zapad pa kad se ponovi invazija opet će stajati u čudu začuđeni i nespremni.
Zakon broj jedan..... NIKAD NE VJERUJ SRBINU! Zakon broj dva..... Svak svu energiju treba potrositi slabljenju srbije i srpstva.
jesu li isli posjetiti prostorjie SANU? I koi racku mi idemo na noge Vlaskim koljacima? Pomirenja sa bagrom nema.
Ne miriše ovo na dobro, i prije protekle agresije smrdoslavnih genocidaša ovako su im puna usta bila \"suživota\", \"tolerancije\", \"bratstva i jedinstva\" itd. pa svi znamo kako je završilo!!! Ja sam se Bome spremio i naoružao na vrijeme, jeste li vi?
Treba velikosrpstvo poraziti da ostane bez jednog daha, pa ce onda konacno Balkan da zazivi, i krene ka civiliziranim stazama. SVAK zna, da do tad nema nade. Svi cemo biti siromasni.
Ko je samo \"mlatnuo\" lovu za tracenje vremena?!