Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shrbocetnitki agresor je ubio 1601 sarajevsko dijete,corona je humanija,ona ne ubija djecu.
@Warwhoklix cjeli svijet budala a ti pokusavas da budes pametan,tipicno za vas!
Ne zaboravite sta su srpski teroristicki divljacki krvoloci radili po BiH i Sarajevu, prije nego sto nasjednete na pricu "ko nas bre zavadi", "svi su zrtve rata" i "budimo dobre komsije"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Veliki pozdrav iz Sarajeva, za jako pametnu i smirenu gospodju Markotić, koja ulijeva nadu i sigurnost, svim gradjanima, koji je gledaju ... sve najj ..
Poslušne sluge WHO I Elite Kao što je Bill Gates lažu nas ovi doktori koji su plaćeni da nas navodno štite u stvarnosti žele da nas VAKCINIŠU sve i smanji broj ljudi na planeti
Don Stipo Knezevic , zupnik iz Zavidovica, mjesta gdje je dr. Markotic rodjena i provela mladost, kaze - Ona je vrijedna, pravicna, uporna, pravo dijete iz Bosne !
Kad neki zakukaju da im je sad teze nego u ratu. Pa raspalit mokrim taracem prego zvalja i poslat u neko ratno zariste na odmor. To nema pojma sta je rat.
Ovoj ženi vjerujem!
U miru je morala pobjeci, jer kvalitet u sarajevu nema pravo, sam podobni i clan sda.
Sebija je u ratnom periodu za studij izabrala Zagreb gdje je uz asistenciju Franje i Alije stekla diplomu
Srbokorona podinulih 190.000, ranjenih 270.000, raseljenih 3.500.000, ptsp ratne traume i psiho baze 500.000.......
Ova zena je pravi strucnjak, i na njoj nema traga od bolesnih ambicija, kako srece da B i H ima jednu ovakvu Alemku ..
Teoreticari zavjere vam osporavaju agresorsko ruiniranje Sarajeva od cetnika po istom osnovu koji vazi za koronu. To su srpsko ruska posla mitomanije. Nenasjedajte na teorije zavjera po bilo kojem osnovu.
Alemka je znala da u BiH nema života pa je otišla na vrijeme
Kojim ratom? Prvim, drugim svjetskim ili ovim posljednjim?
Pored svih aktualnih tema o kojima je dr.Markotić govorila i koje bi zbog pravovaljanog informiranja i edukacije javnosti trebalo naglasiti u tekstu, novinar nam nudi segment koji će rasplamsati zatomljene šovinističko-nacionalističke nagone. Ljudi, za vrijeme koje trošite na ratna prepucavanja učinite nešto pametno - pogledajte emisiju.
@VOXpopuli2017 svaka čast na komentaru.
Hrvatska bar 20 godina ispred nas u svim segmentima.Gledao emisija, koja smirenost, koja stručnost, koje veze u cijelom svijetu, pa ajd ti usporedi našu Sabiju i Alemku?! Nemoguce!
Kakvo žepče :D, u to doba žepče nije imalo školu, ne mislim na osnovnu, to je svako selo imalo
Ako ista, ova korona je ucinila da primitivni pokusaji trolanja su postali komicni. Ono sto je nekad izazivalo bijes, sada je smijesno. Moja raja se smije ovim nekim sendvicarima koji bi, kao, izazivali reakciju. Redovno razmjenjujemo njihove komentare. Jbg, nadam se da uzivaju u saznanju da su sada klovnovi koji nas uveseljavaju. Sreca da su na usluzi.