Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ovaj Gremlin reče? Peticijom će Srbi poništiti Genocid i Odluke Međunarodnog Suda? Ha,ha,ha,ha,.....
Jadan li su narod Srbi kad ih vode likovi poput Vulina i Vučića.
Koridor se lako moze presjeci
...izjavio Aleksandar Gremlin
Ajde cigo uzmi pušku i odsluži vojni rok. Do tad, sjedi 1 i ne javljaj se do kraja godine
Vozdra klempo i jedi govna.
Pdrzacete srbija srbe u bosni kao i one u tzv sao krajini,kocili ste tako i hrvatsku dok hr nije rekla dosta tom srbskom bezobrazluku i oslobodila svoju teritoriju
pakaš nebitan si totalno
Ne sheri Vuline, idi hebi svog Vučka
Kad se bude snimao Dom za vješanje (2.dio) Kusturica će te sigurno zvati za jednu od glavnih uloga Vuline (vjerovatno da glumiš Perhanovog sina ili Merdžanovo kopile). Nemamo sumnje da ćeš snaći odlično "na svom terenu": Mi ćemo ti poslati fazana ;)
Iz svega će proizaći da je ovim Zakonom proces dalje dezintegracije zaustavljen. Negiranjem genocida se uništavao proces pomirenja i nastavljale su se podjele. Sada će, ovim Zakonom, u dogledno vrijeme nastati katarza kod novih generacija i desiće se povezivanje. Možda doživimo da Bosnjaci i bosanski Srbi i Hrvati počnu sarađivati i nastupati zajedno kao jedno u ekonomskim, društvenim i političkim odnosima sa Srbijom, Hrvatskom, Madagaskarom... cijelim svijetom
@bullevar Prskaju li ti bugari tu tvoju škrbavu labrnju ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo olimpijsku baklju besplatno, placamo povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şupak.
Kontra argumenat je da je ugrozen opstanak Srba u BiH!? zbog toga sto negiraju genocid i sad to jos i kaznjivo?
Kad vulin osjeti toplinu u dubini Vučićevog šupka, on to zove svjetlost na kraju tunela.
Kazu ne treba nekoga ismijavati zbog izgleda, posebno usiju i nosa, pa eto necu onda nista reci.
ko bolan ukida RS, ukidate je sami. Vi i Vasa istorija puna lazi i obmana. Razumi da je to cijeli svijet uvidio, istrazio i dokazao sta su POJEDINI SRBI naredili a jade izvrsili GENOCID. Njemačka priznala i niko je nikad nije nazvao Genocidnom tvorevinom. To sto vi sami sebi radite i sve u jedan koš trpate to je isključivo Vaš problem i zato šic stoko i ne spominji vise BiH preko tih poganih usta.
Vučićev Himler!