Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čime se vi bavite.....tek sad kapiram Andrića.......ovo je seoska bg priča, uloženo eto nešto malo i angažovan eto poneko, stvarna zbivanja i izvori istih vama baš promiču.
Dosta ste šarali bosanske, hrvatske i albanske fasade i trafike sa..."Ovo je Srbija!" Sada red došao da se po Srbiji piše "Ovo je Srbija!".
Pa to je politika:drzave i picckoustog
Srbin sam i ja, evo u mom gradu se isto pojavilo... Cudan smo mi narod, prodaju sve svoje na Kosovu Albancima, pa onda pisu ovakve grafite.. Takodje Srbo ima samo dvije zelje, to je da ne udje u EU i da zivi u EU.
Hoće nazad u Srbiju u vrećama
Pusti snovi. Fol koji su Rusi upotrebili u Ukrajini - ne moze upaliti na Kosovu. Komšije i susjedi se sa tim ne slažu. Ostatak svijeta još manje. Naravno, najvaznije je ponoviti da je TREPČA u vlasništvu Republike Kosovo. Sve bi Vučić halalio, samo da mu Trepču ostave. Srbi sa Kosova bi mu bili najmanja briga!
U Srbiji sve po starom. Svaki poraz prikazati pobjedom i po mogućnosti predstavljati sebe kao silu. Mitomani.
vratice se kuvac, samo u Srbiji jos nije jasno da su izgubili kosovo... kao i svaki rat do sada
I šta će bit da se vrati? Mislite da ste sve probleme sa tim riješil? Koje su vi budale sve odreda...
I što kad se vrati? napravit će te genocidn nad 1,5 milijun albanaca tamo? Ne kužim, što i da vratite Kosovo?
Samo u PM se mogu vratiti..
Nesto ce se na jesen desiti na Kosovu. Ubijedjen sam.
Kad se vojska u Solun vrati
Pa ih budu kao Solunce vakcinisali vakcinama kojima je istekao rok. Pomriješe ljudi bez metka.
Stara izreka kaže, čuvaj se onoga što silno želiš
Ofiraju se debili ko i uvijek
Ovo su samo mokri snovi nekog balavca, vjerovatno na tu vojsku misli na par mentola iz svoje klike, pa ono kad se oni vrate jadna ti briga..