Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dudlaj,dudlaj srbendro..aj reci AAAA:))))))))))))
Tjesi se tjesi
Smrt turskim barbarima Servima. Sloboda Bošnjacima i Albancima.
To su aktivisti iz Srbije
Smrt šiptarima.Kosovo je srce Srbije.
-c.e.t.a.lj....smrdish:)))))) -ti si samo inrernet ...r.a.t.n.i.k ,s.e.j.u- ti tvoju...!
pa, normalno da prodaje firme za male pare. treba platiti uslugu amerima za stvaranje \"države\". Madeleine Albright kupuje telekom, Wesley Clark rudnike , Soroš Elektrodistribuciju... zar su ovi demonstranti toliko naivni pa misle da ameri guraju tu priču oko Kosova besplatno? računi će tek stizati na naplatu.
Hej vlas šta vam je, samo koortza da vam je... hehehehehe
Pa ne treba nama hiljade tona oruzja nama samo treba da se niko ne mesa pod to mislim nato i ostale. Dokazali smo se mi kroz istoriju stotinu puta i turci i ostali koji su nas uspeli pobediti su nas visoko cenili i bojali se znaju oni zasto. Sve sto nama treba je da dok se sipci i bal.ije kur.... i derete ajde ajde da nato nestane to je sve pa makar mi imali samo papovke ili dvocevke a vi sta god hocete. To je sve sto trebamo i veruj mi opet ce biti na cnn HEEEELJPPPĐEEENOSSSAJD HEEELJP samo sto ce ovaj put izgledati HEELJP i BUM!
@@ mozes ga ti nama POOOLAGANO popusiti. eto... sta ces ti sada da uradis o tome? osim staviti nas q.urac u vasa usta. a ovo oko dugova, dugujemo mi vama jos, pa kako ono lokalne po.turice kazu...bujrum!
hehee vid ovoga \"srbende\"kao on nekome prijeti hehee Nema vise milijarde tona oruzja pred nenaoruzanim narodom mmu ti jbem vlaskosrpsku genocidnu fasisticku napicemo vam se krmozderne prljave Turske pravoslavne krvi za sve nevine poklane ljude kad tad !Idi trazi SLJIVU ako je nađes-SIKTER!
@Srbenda: Tišina barbaru, opet su te jutros zaboravili nahranit, pa si krenuo u nove osvajačke pohode klanja i paljenja djece, žena i staraca, kako je inače tradicija kod primitivnih plemena kao što su servi?
@@ normalno da smo zavrsili sa buhu...ostavili smo vas na 24% buhu, dok smo vas gledali kako buuuu huuuuu dok mi odlazimo.smrc, vrlo je sentimentalno bilo....NOOOT!
I poslije nastaviti rasturati ...drogu ...,po €uropi...!
vidi ti ovih malih, glupih, prljavih i smrdljivih rodjaka lokalnih [email protected] da sam oni, ja bi prodao sve, pa makar i za dinar, jer kad se mi vratimo... dobice 1 veliiiiki srpski q.urac!