Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji hoštapleri majko mila...
Kakav ba OB, samo Berlinski proces. Velikosrbi otjeruju investitore iz BiH, CG stvarajuci nered ali bi to Srbija koristila kao dobro trziste da nam tuse svoje proizvode.
Samo EU i eventualno NATO. U nikakve saveze ulaziti u kojem se samo Balkanske države nalaze
Jedina šansa da BiH uđe u tzv 'Otvoreni Balkan ' jeste da Fahrudin Radončić i njegova stranka SBB dobiju preko 50% glasova na izborima. Dakle, nema šanse...
Dritan 2 jedva čeka da ga pozovu u Otrovani Balkan i naš Dritko će to u 20 sekundi riješiti kao i autoputeve sa Dodikom i Vučićem.
Samo ti izvoli Dritane. Sto se tice Bosnjaka, nema nikakvog saveza sa onim koji negiraju genocid i velicaju ratne zlocince
Dritan vučićevo magare i Edi Rama koji trguje da dobije veliku albaniju su tu da nama bošnjacima prodaju muda pod bubrege.
Ovog Rdi Ramu nikada da podrži BiH , sa Vučićem je prisan!