Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte ovaj stravicni video o stradanjima muslimana i sve ce vam biti jasno. http://www.youtube.com/watch?v=W-9hOcrrnX0
Ovo je direktno priznanje da su crnogorci palili i zarili u Bosni, a ovim hoce i da se odvoje od srbijanca i da se totalno izoluju od njih...ovo je za pohvalu u politickom smislu ali moralno da im porodicama date citav dunjaluk to se ne moze poredit...
Mrkogorci nemozete kupiti vase dostojanstvo vasim krvavim novcem vi morate sve te kriminalce procesuirati da bi se oprali svoje dostojanstvo taj novac je dio onog sto vracate nama a opljackali ste i porusili u nasoj BiH. Ist koji su nacinili taj zlocin isplacuju zrtvama kao da se radilo o materijanoj nadoknadi a ne ljudskim zivotima.
pa da je i milion po glavi kakve veze ima? niko njima ne moze nadoknaditi gubitak domova,uspomena i zivota.sta je 100.000 po glavi za sve pretrpljene boli?????????????? to tebi krivo??????????
100.000 po glavi?? Cccccc