Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li primili plate mater vam j3bem
propali menadzeri, sportist, pjevaci, tv voditelji, novinari kroje nama sudbinu
To jedino znate najbolje raditi ! prekinuti sjednice.
citati koji sve govore Također usvojena je i Odluka o davanju saglasnosti Kantonalnom javnom preduzeću "Sarajevo-šume" d.o.o. Sarajevo za upis hipoteke na nekretnine u vlasništvu, radi dugoročnog kreditnog zaduženja kod poslovne banke u iznosu do 3.400.000 KM. Zastupnici su danas prihvatili i Odluku o davanju saglasnosti Kantonalnom javnom komunalnom preduzeću "Gradski saobraćaj - GRAS" za upis hipoteke na nekretnine u vlasništvu i upis založnog prava na pokretnim stvarima, radi zaključivanja sporazuma s Poreznom upravom Federacije BiH, a kao garanciju za plaćanje duga za javne prihode u iznosu od 9,5 miliona KM U PREVODU SARAJEVO-ŠUME I GRAS USKORO VIŠE NEĆE POSTOJATI.
nastavim vam mame *** u novoj godini psebno,knakovicu,zukicu ,ademovicu ,promasaju fazliiji,segemedina nategnem te u sred skupstine ko te stavi da budes zastupnik ,branisalv crnogoraca k pravi crnogorac kada se javi cuskije pocnu padati,miru iz vize za buducnost ,turcinu prasicu cardzicu malme hostapleru,predragu kojvicu picki velikoj i hinjari,hanki vajzovic kurvi,a posebno selmi filipovic nategnem je na sred veterinarske sluzbe onme sto ima urbano prezime havericu ,onome arapu nabilu filozofu , i jos par njih .
Jao naslova
umorili se jadnici,tezak je to posao :) stalno moras mislite gdje si ukrao pare i gdje bi jos mogao ukrasti...
kod nas dobiju 400 KM po sjednici...mogu misliti koliko u Sarajevu dobiju ovi trutovi sto prekidaju sjednice...
i ovi kreteni susica i onog s kalašom stave na najvecu povrsinu na pocetnoj...stavite prave probleme...
hahahahah koji naslov!