Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Micron je pijun finansijske oligarhije i naređeno je budaletini da ispipa teren, jer Amerika, zbog izbora, ide u niski profil. Nema ovo blage veze sa narodom Francuske.
Ma daj, 147? Ne mogu da vjerujem, …
Šta je Rusa ostavilo svoje kosti u BiH 92-95!!!
Sad hrabro laju a kad ih Rusi udare skicace ko kerovi
Macron izgleda mrzi ukrajince i produzuje njihovu agoniju.Zasto nisu poslali vojsku na pocetku vec sada kada je ukrajina slomljena i zastoama bas ni jedan politicar izbezumljenog zapada ne govori o miru
francuzi opet belaja traze ko i Napoleon svojevremeno...
Rusi vjekovima uništavaju Francusku a onda im ćerke odlaze tamo da budu najjeftinije kur.e u ponudi!😀🙂😆
Zato im se ovi na kćerima osvete!!!
Koja glupa EU, Rusija se ne može poraziti,bolje pronaći neko kompromisno rešenje.
Ne mogu ni pobijediti!!!
Ko odobri ovaj članak da nam se servira...? Urednici.... koga briga šta ovaj primitivac sere...
Ne dezavuisi javnost,niste vi vidjeli nijednog francuskog vojnika ni na slici,to,ako je tacno da ste "ubili" neke Francuze,a vama niko i ne vjeruje,mogu biti obicni francuski gradjani koji su dosli pomoci Ukrajincima. Da su to pripadnici francuske vojske mjerli bi vi gubitke u 10inama hiljada ruskih vojaka.
Eto Francuzi poznati po ratovanju, predali se Hitleru poslije nekoliko dana... Procitaj nekad nesto, nece da ti skodi 👍
Toćno mu se na licu vidi da je liberal i demokrata!
Pusi k maloputku ti neko zapusku pa da te vidim ili sina
E moj potpredsjednice, Francuzi ce poslati profesionalne vojnike a vi saljete regrute. Prije ce se kod vas desiti da vam vojnici krenu okretati ledja
Samo rokajte fašiste
Samo rokaj naciste!