Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J e b e m mater onima što upališe svijetlo 92 god. Od tada more vidim samo u novinama, treba nam novi TITO da bagru smjesti gdje joj je i bilo mjesto !!! Četnika Ustaša i Balija nikad nije više bilo na ovim prostorima , nakotilo se brate godi im vlast
Kakva je ovo glupost? Propale ideje koje su samo izrodile bijedu i totalitarizam poput ove treba da ostanu na smetljištu historije. Svijet nikad nije bio bolji i još napreduje ubrzano i sad kao marksizam ima neke odgovore na neke navodne probleme? Manite se ovog kulta.