Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan predsjednik, jedna drzava, jedna vojska. Jedna policija, kojja buddala to ne zna neka se javi na psihijatrijsko odjeljenje
Haj to sad reci pripadnicima policije takozvane eres koji su ucestvovali u egzekuciji civila, silovanju, etnickom ciscenju, paljenju na lomacama, bacanju u provalije itd..
@Sprzo307 Nek Igor Dodik vrati jedno milionče što mu je babo podario i riješeno. Prenos nadležnosti sa familije Dodik na policajce.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Iz Federacije se puni preko 75% budžeta... Jednaki smo i ujedinjeni samo kad treba uzeti sa te hrpe :)
@ne puni se iz federacije nego mmf puni u federaciju velika razlika
Ovo je taj Aprilski paket, Aprilskim paketom Federacija bi finansirala Republiku Sumsku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne moze, Dodik mora kupiti jos jedan helikopter, avion, jos jednu vilu na Dedinju....pa tek onda cemo o tome razgovarati :)...
jeste li ili niste za prenos nadleznosti,
dabogda se zemlje najeli
Četvrta šteta postojanja eniteta i opet će ga braniti nadajući se Velikoj Srbiji. Proćerdali ste i VAŠIH i NAŠIH 30 godina u ništa.
Nek vam Mile plati it budzeta ArS hihihi... stae ... nemaaa
ukinite ga jednostavno haha... to je taj dodikov jaki entitet kojem 20% stanovnistva radi u sarajevu
Obratite se vasem Dodi jer i on je predsednik BIH
Ekonomski neodrživa paratvorevina nije u stanju da pruži jednake uslove uhljebima i parazitima, koji to ne razumiju
Prebacite PIO na državni nivo i riješen problem :)
Kad se treba šta dobiti para onda smo svi jednaki?
Iz guzice
U RS vecina bivsih boraca bi se odrekla ratnog staza jer prvo zbog njega moraju ranije u penziju koja je mizerna u odnosu na platu, a drugo ratni staz im umanjuje koeficijent za penziju, zbog cega im je niza penzija.
Hahah sad ce im i ostali traziti, svi oni komunalci sto izadju na paradu za dan pocetka Genocida 9. januara, al nema para dok ne priznate Genocid i ukinete Šumsku do tad uzivajte u vašoj bijedi...
Podrzavam ove zahtjeve. Vrijeme je da zivimo u jednoj uredjenoj, demokrastkoj drzavi Bosni i Hercegovini, bez entiteta, bez kantona…..
Postrojte se opet 9 tog januara