Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem dobit saglasnost MVP alo hice da otvore konzulate u svakoj mjesnoj zajednici…. Njihovi ljudi daju sta ima treba ….
Još jedno izručivanje suvereniteta Bosne i Hercegovine, koje Trojka putem HDZ-a čini od kako je došla na vlast. Ah da, ona Sabina Čudić ne zna šta je suverenutet.
Prejako jos uhljeba koji ce bit placeni od strane gradjana… Zasto ne otvore neku firmu da se vrati omladina…
Ovi se sjetili, hrvata Posavine. Otvaraju nešto, nakon 30 godina od prestanka rata.
Razmijene Posavinu za Krajinu i sada ko fol Konzulat , 🤮
Hinje i lešinari.
Izgleda da onaj salabajzer Konakovic hoce da pokloni mjesto ustavnog sudije HDZu cime ce se zaokruziti aparthejd sistem u BiH, tj. i pravno ce biti moguce preglasati bosnjake za bilo koju odluku koja ce biti na stetu bosnjaka i drzave BiH
Tuđmanova politika UZP!!!!
UZP, nisu se promijenili!!!!
Ovaj kad ide na odmor na Madagascar, nađe se sa Covicem nekako.. hmm da nije neka afera na pomolu?