Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vam ja nesto kazem iskreno. Hebe se zapadu i Evropi za BiH. Svako ima svojih problema. Pa pogledajte korupcija i kriminal nam cvijetaju u Drzavi jel ko sta poduzeo ? Inzko uveo zakon OK podrzavam a jel nam sta bolje ? Jest malo morgen. Ovo ce biti apsurdistan citav zivot. Leglo korupcije pranja para i kriminala
Mi autohtoni Hrvati smo legalisti.Smatramo gosn.Komšića legitimnim predstavnikom i on će to ostati sve dok brani Ustav naše domovine Bosne.
Imamo mi propisanih zakona koliko god hoćeš....samo što se ne poštuju/primjenju....osim ako nije riječ o običnim ljudima/fukari.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zato tvoj čavara pulen čovićev brani duduka i kao vi europejci,jeste ali u k..cu
MatRixXx. Komšić još samo do 2026 od 2026 do 2030 bit će neki drugi pošteni patriota hrvat.poput Vikića. Ili neTko ko ne slavi 9 Januar. Pa onda opet 2034 eto oopet Komše. Ne sikiraj mi se puno uzpejsko ghovno. Mahsuz selam od braće Cara Mušana i Cara Dušana.
Došlo Hrvatskoj iz guzice u glavu. Kada su vidjeli da će Mali Seselj doći 50 km blizu Zagreba. Pa možda da neka zatraži nazad i Knin.
Ma nije valjda da je i Orban nag..zio Dodika .
Upravo je ovaj lik Plenković kazao i pobrojao ko je u EU podržavao Dodika a to su Merkel, Orban, Janša, Plenković i Borell podržavali ovog IKONOKRADICU da vrijeđa Bošnjake, BiH i da radi na rušenju ustavnopravnog sistema BiH. E sad osjećaju zabrinutost što bi on mogao propjevati ko ga je podržavao kad Amerikanci poslože stvari, jer je puna kapa Amerikancima babe Merkel i njenog koketiranja sa Rusijom i fašistima poput gore nabrojanih
Ulizica, korupcionas i poltron zna da su Merkel, Organ i Borrell svjesni stanja u BiH. On je kao neka fora, a yabio je Hrvatsku na zadnje mjesto u EU.
U prevodu.Ispalili ga svi na koje je računao.Ipak su njima draže redovne tranše iz EU kasice nego tamo neki wanna be diktator.
BIZANTIJA I RIMSKO CARSTVO, UGARSKA I OSMANSKO CARSTVO, NEDIC.EVA SRBIJA I N..D.H , VELIKA SRBIJA I VELIKA HRVATSKA, RS I HER.CEG BOSNA, SRBIJA I HRVATSKA..... IMAJU JEDAN CILJ DA RASCERUPAJU BOSNU.........SVE SU CARSTVA I TVOREVINE PALE A BOSNA JE OSTALA.
Paracleisus ma puhi huhac
Samo nas vi nemojte braniti ko Boga vas molim.
Za kubika gasa EU pustiti da se Bosna raspadne.
Ali se mora priznati da je Željka maestralno odigrala posjet Mađarskoj, uspjela je protiv Dodika okrenuti čak i Orbana. Bravo Željka!
Zeljka je bila u Poljskoj...
Hrvati su prvi na udaru. Kad dođe do sranja onda SAD prvo šalju Hrvate.
Cijeli svijet vs. Dodik i opet srbi misle da su oni u pravu
I opet ponavljam, rasturaju oni svi BIH ali se nekome to razbije i o glavu. Eto vam 1000km granice sa srbijom i rusijom. Nikad blize eu a pogotovo zagrebu jer jos uvijek imate BIH kao barijeru, zato pamet u glavu jer vi mozete biti sljedeci...nece rusija na ovome stati!
Tako je plenkovicu...a bosnjaci i hrvati da se dogovore vise kako treba.
Samo vi kmecite svi. Rusija polako preuzima glavnu ulogu na balkanu, preko kosova srbije i sad bih. Ucjena za gas urodila plodom. Ali ima tu jos veci problem, eto rusije nikad blize eu a eu uspavana kao u zimskom snu.
Kakve veze ima orban sa BiH ili si slučajno otkrio ono na sta mi sumnjamo