Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po*erem se u usta svim politicarima
Od toliko gorucih pitanja..oni misle da su njihove stolice najbitnije.Drzavna imovina.Dug Hrvatske i Srbije.Imovina BiH u. Srbiji i Hrvatskoj .Graanica na Drini i Buskom jezeru.Centrale i voda koja se koristi.Sporazum Izetbbegovic Tudzman.Utvrdjivanje granice na moru.Luka ploce.itd.
Pa zar niste više izglasali u p m, treba vam 100 sjednica, da završite 1 stvar
Ko će zanju glasati ovakva jadna od metar i žilet da predstavlja državu BiH.Jadna Bosno šta si dočekala.
vidi bakirovih botova sto su se uspalili HAHAHAHAHAHA kako je lijepo citati i slusati vas kako kmecite, kao vi ste bolji bili nesto drugacije radili. mamu vam jadnu unistili ste sve cega ste se dohvatili. sad se lijepo sagnite novoj vlasti.
Uskoro aBd manjina nece ima 50% vlasti vec 7% koliko im pripada....
Sejdo će ovo bojkotovat.....
Komšić treba zatražiti zaštitu vitalnog nacionalnog interesa...
Samo da se krene sa radom što prije nema vremena za čekanje......
Da kod nas na Dobrinju stave, Osmorka sa Semirom Efendicem bi rekla okej mi se ne slazemo sa tim, ali ostavljamo po strani jer nije u sporazumu. 😂😂😂
Potvrda da ce Becir odobriti izgradnju za RADIOAKTIVNI otpad..
SDHA botovi na Fadilovim aparatima
Sad da su izbori vjerujem da sdp i trabanti ne bi dobili ni upola glasova.
Veliki poraz za Bh