Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kazu? Jel sebki vracen magistarski? Jel osmica vracen na posao? Jel kirba nas posteni ponovo u predsjednistvu?
Meni najviše žao ovih krajišnika koji se moraju u autobusima po makadamskom putu vratiti natrag u Bužim i Bihać.
Kad će se oduzimati lažne diplome od Sebijinih studenata? Ugrožavaju živote nadriljekarstvom
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Proteste predvodila babica sebija ogrnuta bih zastavom, državna prvakinja u krivotvorenju diploma.
Gledaj sda ublehasa sto im je sda i autobuse platio nekad im je smit valjao a novalic ujutro ide na sudzenje a posle na posao valjda je to normalno
Plavobijelozuti...nikakve agonije nema kod mene,da ti budem iskren,ebe se mene i za Čovića,Bakira i Dodika,al mi je smiješno da se organiziraju prosvjedi protiv čovjeka kojeg ste dizali u nebesa(Schmidt).Kad nametne nešto na 'štetu' drugih e onda je valjao.Ovi što ovo organiziraju uvijek se vade na neki patriotizam(eto kao netko će im oteti Bosnu),a pola države nema šta jesti.
SVE GRADSKA RAJA !!!! FUJ SELJA KLUKA jadna ti majka
SDA uhljebi na haparatima
Dosta nas je zeljelo skinuti SDA sa vlasti i slazem se da su zavili drzavu u crno, naravno ne sami, vec zajedno sa fasistickim strankama Republike Srpske i HDZ-om. U ovom slucaju ne razumijem vas ljude koji podrzavate Schmidta i politizirate ove proteste iako su u interesu drzave, jer ovo sto Schmidt radi je nevjerovatno podmuklo i najgore otkad postoji OHR.
Kao argument protiv tvrdnji (nazalost vecine komentara na ovom postu) da se ovdje samo radi o SDA i njihovoj borbi za vlast: Trojka je takodjer bila na proslim protestima, a sad podmuklo sute. Ima nas Bosanaca (ljudi svih vjeroispovijesti koji vole Bosnu i Hercegovinu) saka jada, a mrzimo se kao da smo jedni drugima najveci dusmani.
I, jel se usro Šmit?
Usrali se Bosnjaci
11:55.h
je li bilo sadake na protestu, mazno bi i ja sendvic
Nisuovo građani BiH, nego muslimani iz federacije prosvjeduju, koji su htjeli da nastave dominirati nad ostala dva naroda, krasti njihove glasove i mjesta. Ovako je Hrvatima zadnjih 20 godina a sad kad je malo ravnopravnosti odmah se bune ugrozeni!
Ovo je protest na razini lovačkog društva zbog produžetka lovostaja.
Eh eto,svaka cast.Bice vam ispunjeni svi zahtjevi i bice mnoogo bolje sada.Dogodine opet na istom mjestu.
BiH,navukli ste ovu ludacke košulju zvanu Dejtonski sporazum,da se zaustavi agresija na nju.Krajnje je vrijeme da se ona skine sa BiH,igradi se Evropska demokratska,civilizacijska država. Sve ostalo je šuplja priča.
eno mi dajdje
A i jeste poslali dobre poruke ...dobro odradjen posao ....:(
Gledaj ti ovih FGR i Osmorka botova, jesu se upalili 😂 Koji ste vi mrzitelji i islamofobi to je nevjerovatno. Valja zivjet sa takvom bolescu, nije lahko