Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad si spreman na ovo, sigurno da ti je stalo i da si dobar roditelj.
u danasnje vrijeme, brak je samo za teske budale
Tako je! Suspendovati predsjednicu Suda Janju Jovanović!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
prava pederea, pedofila.. sve moze.. samo prava oceva .. to ne moze
Ovo pravosudje je rak društva. Sudije bez odgovornosti skloni svemu i svačemu osim zakonu. I nikom.ništa.
Još treba da se pojavi nindža kornjača.
Džaba, država je uvijek na strani žene i država najviše keša od muškaraca izvlači preko žena i djece. Kada potpisuješ za brak, to nije ugovor između tebe i žene, nego između tebe i države. Omladino u pamet.
I sad ocekujes da popljujemo sudiju jer je Srpkinja. Daj podatke: ko si, sta si, zasto ti je zabranjeno da vidjas dijete, pa da mi sami ocijenimo koga cemo pljuvati.
Svi ocevi trebaju dase pridruze obom hrabrom ocu zena sam a ljuta sam na ove sad zene koje glzme mangupa hoce djete hoce almetaciju oa dame ako cete uzeti icu djete e nebi vam dala ni fening a djetetu otac nek kuoi sta mu treba nedajte ovimdanasnjum takožvanim mamama pare u ruke cast izuzetcima
Eto momci u pamet, ovo nije nikakav izuzetak, razmisljajte s dvije glave prije nego ozenite neku kujicu
555-333, ozenio zmiju, pukla mu crna pogibija.
ja cu glasat za spajdermena
Bravo majstore!
Baš me čudi eto njega našli preko lutrije nasumično da mu zabrane da viđa svoje dijete....
Gdje ste kad je dijete bolesno, kad treba da se tjesi, kad je bolesno, kad treba da mu se skuha, opegla, kupi stagod, odvede u vrtic, doktoru...Tad vam draga teretana, kafana, zene, sjetite se i druga iz vrtica. Kad se alimentacija (novac za dijete) spomene, zakukate kao da vam neko oba bubrega vadi. Nece sud od vas napraviti rasplodnog bika, vi ste izabrali da to budete. Nisu vam zene krive za ono kako su vas roditelji odgojili.
@SamaMama2020 da nisi bila ifriz sad bi imala muza. Ko ce trpit histeriju, plus sto zene zele druge pastuhe jahati.
Da nisi histericni ifriz imala bi muza.
Glavni problem nije u zakonima, propisima ni u sudstvu, pravima i svemu tome, niti je glavnim problem predsjednica suda, nego je glavni problem bio u izboru njegove "kraljice" a tu mu niko nije kriv...
SuperBabo u akciji,bog te balgoslovio i nadam se da ces vidjeti svoje dijete
Sta ba maskiran, ovo je spiderman.
Najprije će biti da si pijan dolazio kući i tukao sve redom Da si bio kako treba niko ti ne bi zabranio
@ludi_mujo Sto posto! Al ne vidi narod dalje od svog nosa