Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala bogu dragom hajd razgulite, u Zetri nek se igraju sportovi, zaledite dvoranu za klizanje, uzmite neki dinar, ne mogu da vjerujem... Izdaju je za fudbalske termine.... Odron drzava.
Nigdje niste napisali koji je razlog zatvaranja punkta za vakcinaciju u Zetri??? (organizacija novogodišnjeg koncerta, organizacija masovnih okupljanja zbog predizborne kampanje, itd.???)
Razlog je zato sto je Bosanski (a kompletno balkanski) narod pun idiota koji su izrazito neobrazovani a uz to (citajuci fejsbuk objave i “cuo od druga iz kafane) misli da je ubjedljivo najpametniji i da svako hoce da ga zajebe.
Dobra strategija svaka cast
Evo, sa Australijske TV, vlast izvještava, od hospitaliziranih Covid pacijenata (25% na ventilalatorima) 95% su VAKCINISANI (78% sa dvije doze, 17% jednom dozom). Istina polako izlazi na vidjelo. Istina pobjeđuje laž! Uvedite Ivermectin u protokol liječenja! https://t.co/uiGybiWtV1
Sto bola lazes hahaha
Vakcine su provaljene,ništa ne štite...vakcnisani oboljevaju,prenose zarazu,završavaju na respiratoru.
Sada se u prosjeku u Zetri vakcinise oko 2000 ljudi. Da li ce domovi zdravlja to moci apsorbovati? I gdje ce se vrsiti vakcinacija Pfeizerom buduci je sada samo na Zetri uspostavljen sistem hladjenja?
fajzer i hlađenje, ha ha ha
Na žalost sa ovim smo po bog zna koji put dokazali koliko imamo glupog naroda
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
36.5%??? Znaci još duplo toliko da se imate čemu nadati. Ali ovako, teško. Tupih li Balkanaca, Tito mili, dobro si ti ovo držao ikako na ovom svijetu.
eto brate dosta , ne navaljujte više dosta vam 50% ? ili nije jel mora 100% jel vam tako reko gazda bill ?
Vlada koja se licemjerno vakcinisala po kancelarijama, koja je vakcinisala svoje ljubavnice i siru rodbinu je najvise doprinijela losem odzivu na vakcinaciju.
Hoćel bit vatromet i pjevači
Znaci kraj korone
Izgleda da samo u BiH ima mnogo onih koji su protiv vakcinacije. To i nije neko iznenadjenje s obzorom na cinjenicu kada se zna koje stranke su na vlasti poslednjih 30 godina.
ne izgleda i nije
Čuj samo u BiH, pa po evropi stotine hiljada ljudi protestvuje protiv ucjena vakcinama. Baš kod nas se niko ne buni. u hrvatskoj ima političara koji se bore protiv mjera kod nas ništa. zato što smo glupi
Nije ni trebala biti gore
Patološki nalazi umrlih nakon vakcinacije i komponente covid 19 vakcina!!! https://pathologie-konferenz.de/en/