Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsic radi protiv drzave samo to niko ne vidi,ako se ohr ugasi gasi se i BIH
Providan si Ante
Problem je što Bisera ne može stati na ekran,pa bi morali zbog nje organizirati projekciju na vanjskoj fasadi zgrade UN-a. Na to nisu pristali ostali veleposlanici,jer su noći u New Yorku prohladne, pa je veliki strah od prehlade.
A Dodik, zna li se sta, hoce li se on obratiti? Ha ha hahaha
Hoce li Komsic na ovo presutiti , sto je usutkan Alkalaj da neiznosi taj svoj izvjestaj !
Koji ku..c dajete eskobaru da cita tekst.
Turkovicka je do zadnjeg momenta drzala separatiste na iglama
hahaha ne postoji ama bas nista sti mi ne emo zaje*at
Ova krmača je za Pakistan ko' naručena
Reci him Svene da si ugrožen kao Jevrej u BiH i da kao takav možeš biti samo ambasador u SAD
Halo,Bisera.Da bi ti nešto pročitala,treba da se slože svi članovi predsjedništva..Toga nema ..Zato se pita Eskobar,a ne ti.
Komsic je vec unistio sve sto se moze unistit u BiH a ovo je samo osiguranje zgarista.
Jel da ne napadaju onog schmitha koji se najljepše osjeca u ulici mile budaka i onog schmitha koji je imao namjeru da rehabilituje firerove pilote
Eskobara proglasiti Persona non gratom, smutljivac i lazov koji radi za HR i SRB. BiH se mora okrenuti istoku
Haha, prema istoku. Onda napravite konfederaciju sa Srbijom , Bugarskom i Rusijom.
Moraju kran zvati da je pomere
Zar ne vidite da stranci ne žele da rade za dobrobit. Ne sviđa mu se tekst daj blaži govor kome blaži govor ? Šta bi mislite da je u građana BiH željezni živci pa donesel cmit šta blaže za dobrobit svih.
Da u ovoj zemlji nije bilo korumpiranih političara i kriminala, takvi bi dobili sve i svi bi bili na njihovoj strani. Zapitajte se kojih je političara iz koje stranke najviše (SDA, SNSD, HDZ) i zašto nas ovako handre sad. Ljudima preko glave naše korupcije. Niko nije kriv za ovo stanje osim onih za koje ovce i glasaju.