Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA stoka raspala!
Kad je neko lijep
Možda sada bude i reda u PPZ, do sada su samo brukali prosvjetu
Pa ova zena je napravila toliko kriminala u obrazovanju da treba biti u Zavodu Miljacka, a ne u PPZ -u!!! Mi smo dotakli samo dno!
Koliko znam ova zena je iz stranke za BiH nema veze sa SDA
@ecipecipec1, BAŠ JE VELIKA RAZLIKA. PROPALA STRANKA ZA BIH BILA JE FILIJALA KRIMINALNE ORGANIZACIJE SDA. NIHADA ČOLIĆ, NEUGLEDNI EMIR KREMIĆ... SVI SU DANAS ČLANOVI SDA.
Koliko samo zavoda, instituta, direkcija, agencija... ima u ovoj nesretnoj drzavi. Njemacka bi propala sa ovolikom administracijom. Sta vi uopšte radite pored ministarstava??? Uhljebi ce nas sahraniti!
@ZIPPO, ova višedecenijsla stranačka kantonalna uhljebuša nije u stanju da opere kosu, a kamoli da vodi Prosvjetno-pedagoški zavod KS. Pravi kadar skorojevičke i polupismene lopovske SDA.
SAMO DA SE ZNA KAKO ĆE VRLO BRZO OVA SDA-OVKA BITI SMIJENJENA.