Komentari (328)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek sa svojim glasovima ne bi bio predsjednik mjesne zajednice, a u ovoj državi je premijer entiteta, dobrodošli u apsurdistan
Sa 13 ruku u Domu Naroda, SDA može blokirati imenovanje nove federalne vlade kao što je to činio HDZ prethodne 4 godine. Nema federalne, a ni držabne bez većine u domu naroda, jer dom naroda predlaze predsjednika odnosno potpredsjednika vlade i ko ima vecinu 13/23 moze blokirati imenovanje nove vlade kao sto je to cinio HDZ prethodne 4 godine, drugim rijecima - nezaobilazan je faktor pri formiranju vlade i svi koalicioni sporazumi padaju u vodu. 😀
https://ibb.co/1ZbKN4y 😂😂😂
Kad je Nikšić prošli put bio premijer, završilo se paljevinom Sarajeva i Tuzle. Ovog puta bi moglo biti mnogo gore.
Tragedija
Pogledaj mu samo glavurde!
Svi su ljigavi i odvratni. Ne mozes pola covjeka sastavit od svih njih
Jao jao jao.. premijeraaa. Pa majkumu zar nismo zasluzili nekog boljeg od Novalica a ne jos jednog uhljupa. Ne da se ni gledat ni slusat. Ma fuuj, majku vam vasu foteljasku. Mrsh svi
Pa ovaj komunistički krimos je već bio premijer FBIH, sjećate se, onda kad FBIH nije imala ni za isplatu penzija? Neki penzioneri su znali čekati do 25tog za penziju. Kakav apsurdistan, još nas uvjeravaju da će nešto biti bolje. Sve najgore o narodu koji je ovo izabrao..
dočeka Nermo sa 1500 glasova da bude premijer...
I to ima obraza da uzme fotelju nakon licnog debakla na izborima. Koja je svrha glasanja uopste. Ljudi koje ste stavili na liste i za koje smo glasali su odustali. Odustali ste od principa i prihvatili ljude sa crne liste na funkcijama, da ne idemo puno dalje. Totalni besmisao. Bolje da hercegovacke kladionice lutrijom odredjuju vlast. I da im i zato jos platimo.
NIKŠIĆ SA 4000 GLASAČA PREMIJER FBIH, FORTO SA JOŠ MANJE GLASOVA PO DRUGI PUTA PREMIJER KS. OBA PUTA FORTU JE BUKVALNO NAMETNUO AMERIČKI AMBASADOR. PRVI PUTA JE A. AMBASADOR REKAO KONAKOVIĆU: "AKO HOĆETE NAŠU PODRŠKU, ONDA ĆE FORTO BITI PREMIJER KS." I BI TAKO. AMERIMA JE BITNO DA IMAJU SVOG ČOVJEKA KOJI ĆE PROMICATI LGBT I WOKE KULTURU. OSTALO NEK' SVE PROPADNE.
Tek ćemo da žalimo za Fadilom.
Prodao se za premijera. Ova 8-morka se prodaje ko kurava. Nemaju principa ni u cemi ,skidaju face za fotelju
Koja je razlika između SDA i SAD? Mala, prvi su vladali do sada drugi vladaju od sada.
Toooooo, care. Biće nam plaho bolje! Ustvari, ti ćeš svakako biti car a mi oboljeti, ako već nismo od bosanske ljepote. SDA uhakala, a 8 će ukopati.
Još da Konjaković bude predsjedavajući Vijeća ministara i da krug idiota zatvorimo.
Ne, bit ce Borjana Kristo.
vec vidjeno a gradjani ti nisu dali glas jer si se pokazao los prosli put
Fadil je za ovog institucija