Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjeca se najsigurnije u BiH i Sarajevu, jer Hrvati uzivaju najveca prava u BiH
Najbogatija skupina u bivsoj Jugoslaviji - Hrvati u BiH, sa najvise prava i privilegija. Dozivjeli procvat jos otkako im je Tudjman prebacio gomilu dinara da ih peru, pa onda kad su svercovali u ratu i poslije rata na teritoriji gdje nikakvi zakoni, a ni porezne uprave ne postoje. Ukratko o tome.
Nakon dvije godine... Sta reći, FBI, CIA, KGB ma to su male mace, kakve mi mahere imamo.
koda je sangaj a ne rajvosa
Prema tjeralici, mati mu je Smailbegović, prema tome čovjek došao malo da obiđe rođake, pa ostao 2 godine
Pa mislim da i ja moram nestati, nestao bih u Vosaraj, ono najbolja raja klopa...sve
Pa gdje je bio dvoje godine, kamo jos informacija??
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Joj ovih baustelaca , ko mi moze objasniti koja najveca prava mi uzivamo a vi ne uzivate. Molim vas nemojte pricati pricu palestinaca nas je vise poklopicemo vas natalitetom. Kad se u krugu obitelji djele prava ne daje se vise jednom bratu zato sto ima vise djece. Dosadili ste vise sa glupim pricama
jos jedan...otkriven...
Carsijski trougao 😄
Pamtim to kao da je bilo danas kad je babo Atif otišao od nas u ruci mu piva za reverom značka FK Sarajeva Kaz'o je da mu je dosta i žene i djece i kuće i da ga naka nostalgija vuče da će se vratit' kad mu bude ćeif.
"Ima o'tad pet-sest Bajrama, a babo Atif se ne vrati nama" :)
I zauvijek ostaje misterija kako i što svi završe u Sarajevu!
Nije mogo odolit cevapima 😋
pobjegao od rodbine sa parama