Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli 90 kreveta na 400 000 ljudi. 20 kreveta na 100 000 ljudi. U Bangladešu 500 kreveta na 100 000 ljudi. I opet narod nije na ulicama da skine dinastiju.
Treba zatvoriti sve bolnice i sada neka se lijece travama i molitvom oni koji su sirili propagandu da virus ne postoji
jok ajkula, da li je to trebao narod od svojih para sam osposobljavati rezervne objekte i opremu za izolatorije...de ba ohani sa svojim lockdownom i šupljom! A VI NARODE, SJEDITE I ČEKAJTE DA VAM NEKO DRUGI RIJEŠI PROBLEME, od novca koje se donirao do sada Sarajevo je trebalo biti kao Dubai!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PRESTANITE VISE UBIJATI LJUDE NA PODHRASTOVIMA KO KOD JE STAVLJEN NA RESPIRATOR OTISO JE NA GROBLJE KAD TAD CE NEKO ODGOVARATI ZA UBISTVA NAD PODHRASTOVIMA
Koja si ti prodata dusa
Ti si obicna budaletina kako govoris da nena mjesta kad u KBC ina 900 slobodnih kreveta. Nesmijes to reci jer se bojis ko pickica. One vjestice.
Hmm, od Domova zdravlja se očekuje da prima regularne pacijente, hroničare, vrši testiranje na COVID i sada da održavaju COVID centar za lakše pacijente. Kadrovski teško. A i šta će nam izolatorij za lakše slučajeve, bolje im je biti u vlastitom domu nego gore sa još 100 oboljelih
Kapidžić o čemu ti pričaš i bacaš građanima prašinu u oči a nadoknadu mladima za podsticaj kupovine stanova si smanjio za osamsto posto što sebi nisi smanjio primanja ebo te otac.
Nije pacijentima potreban samo krevet, imaju oni i krevet i bolje uslove od te hladne hale njima treba sve ostalo koje ne mogu dobiti tu,ovo je jako neozbiljno i zapravo krivicno djelo
DOLE BANDA SDA. DOSTA VIŠE. SIKTER U SA VLASTI. 155mm
NA ULICE AKO BUDE POLICIJSKI SAT. I KAZNITI SDA BANDU. NA IZBORIMA. NA ULICE. KUKAVICE.
Na KCUSU nema mjesta nizakog odavno....otkad cekam obicni pregled kod urologa....narucen ihiiii kaze zvat cemo vas....ahaaa evo sad ce godina !!!
@SaDrineSelam - ezdeaovska podrepna muho, na kcusu postoji klinika za infektivne bolesti, tu se liječe bolesni od infektivnih bolesti, covid19 je infektivna bolest. Al' nema fajde vama crtati, vama je ono što kaže seka sveto slovo, a narod ko šiša.
Kcus je jedina bolnica na svijetu koja ne prima pacijente zaražene sars-cov-2 virusom, iako ima infektivnu kliniku. Zaćeraj pacijente u kakav đački dom i problem riješen.
Kapiđiću, barem se počešljaj ako ne možeš da se izvučeš iz anusa gđe čaušesku
bitno je da imamo 100 respiratora i to duplih 🤣🤣🤣
Mamu vam koda je vaša bolnica ima mjesta u bolnicama šta maltretirate sirotinju.
Hoce li moj Bakir sad u Buća potok?
Jak virus, 1200 zaraženih 10 smrtnih slučajeva. Procenat smrtnosti 0.8%. Najebali smo
@gejoftrons steta pa se od gluposti ne umire...