Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni samo nije jasno što je ovo vijest.
Pitaj je li ima protuotrova kod nas?
zato što kod nas svako moze novinar biti. ovaj kliks je klasično pranje mozga udžem da komentarišem iz šprdnje iskreno.
Strašno, samo da žena bude dobro..
Zasto je bitno sta je brala, bitno je da ziva!
jel zmija prezivila?
Kakav je ovo seljački naslov... niste li mogli jednostavno staviti ženu u vrtu ugrizao poskog. Koja debilana
da nije bio MLADI luk ne bi je ugrizao :D
Ja grdna prezimena
Bitanga I princeza, eee ne ide to
Poskok od ranije poznat policiji
bereš mladi luk - ujede te poskok, ali nakon lapo ćuke mladi luk te košto, pišem rime, pušim buksne u dvorište školsko, nekad zvali su me poštar a nemam veze sa poštom. xd
Pouka: ne berite mladi luk.
K'o da je u japankama otišla brati.... hajde na vrijeme joj se pomoglo.
Žena otišla u svoju baštu, zar je trebala obući čizme za snijega? Ovde je problem rogonja, on je taj koji je ovdje uljez. Još kad mi pametnjakoviči kažu: ne ubijaj ga, koristan je. Ma lijepa motka pa pravo među rogove, pa nek onda koristi ćaći svom.
Opšte je poznato da je sada vrijeme kad su zmije aktivne. Dakle, definitivno nećeš u travu ići u japankama, ako ti je život mio. A to ko je gdje uljez, opšte je poznato da se ljudi šire u životinjska staništa. Drugo je što to nama nije bitno, mi očekujemo da zmije i ostale životinje poštuju naše međe.